Fotografija: Ulaz je slobodan za sve/Foto: Compas
Ulaz je slobodan za sve/Foto: Compas

Pogledajte u Lipiku glazbeno-scenski prikaz Isusove muke: "Sudjeluje više od 60 osoba"

Vjeroučitelj Vlado Sučec napisao je tekst i režirao prikaz, obećavajući gledateljima doživljaj koji će ih duboko dirnuti. Ovaj događaj pruža priliku vjernicima i svim zainteresiranima da se pripreme za Uskrs



U petak, 15. ožujka, s početkom u 19 sati, u lipičkom parku kod Antunovog vrela, župna zajednica Marijina legija iz Petrinje će izvesti glazbeno-scenski prikaz Isusove muke. Ova emotivna i duhovna priredba održava se na poziv lipičkog župnika, vlč. Roka Ivanovića, piše Compas.

Vjeroučitelj Vlado Sučec, predsjednik Marijine legije za Sisačku biskupiju, napisao je tekst i režirao prikaz, obećavajući gledateljima doživljaj koji će ih duboko dirnuti. U prikazu sudjeluje šezdesetak članova zajednice te ljudi koji se rado priključe izvedbi.

Priprema ua Uskrs

Ovaj događaj pruža priliku vjernicima i svim zainteresiranima da se pripreme za Uskrs na način koji potiče razmišljanje i duhovnu introspekciju. Organizatori pozivaju sve da se pridruže u zajedničkom doživljaju Isusove patnje i smrti, ali i njegove pobjede kroz uskrsnuće, piše Compas.

Ulaz je slobodan za sve.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!