Fotografija: Prepuna dvorana Doma kulture/Foto: Martina Čapo
Prepuna dvorana Doma kulture/Foto: Martina Čapo

Podijelili smo 4 ulaznice za dvije predstave BOK festa: "Sretne dobitnike čekaju i majice"

Potpuno besplatno Ivana i Deni moći će pogledati predstavu „Zakon Zagore“ koja se prikazuje u ponedjeljak. Marina i Saša besplatno će pak na predstavu „Početak“ koja igra u utorak u 20 sati



BJELOVAR – Ivana i Deni Marčinković te Marina Sabolović i Saša Šodolović osvojili su besplatne ulaznice za dvije predstave BOK festa.

Potpuno besplatno Ivana i Deni moći će pogledati predstavu „Zakon Zagore“ koja se prikazuje u ponedjeljak 29.4. u 20:00 sati.

Marina Sabolović i Saša Šodolović  besplatno će pak pogledati predstavu „Početak“ koja igra u utorak 30.4.2024. u 20:00 sati, naravno u bjelovarskom Domu kulture.

Besplatne majice

Uz ulaznice kao poklon ide i jedna BOK fest majica. Sretni dobitnici ulaznice i majicu moći će preuzeti na blagajni KMCBJ u radno vrijeme.

Podsjetimo, sutra 26. travnja, počinju Bjelovarski odjeci kazališta, popularnije BOK fest. Sve do 9. svibnja, bjelovarska će publika imati priliku uživati u 12 vrhunskih izvedbi, 11 gostujućih kazališta, predstavljanju knjiga, izložbi, turniru, kvizu, koncertu i još mnogo čemu.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!