Fotografija: Komičar Peđa Bajović/Foto: Tomislav Kristo/CROPIX
Galerija
Komičar Peđa Bajović/Foto: Tomislav Kristo/CROPIX

Peđa Bajović večeras nastupa u Daruvaru: "Ulaznice su gotovo rasprodane, ostalo ih nekoliko"

Tri osobe koje najbrže u komentar napišu "Želim ići na predstavu" dobit će po dvije ulaznice, koje mogu preuzeti na blagajni kina prije predstave



Ponajbolji hrvatski komičar Peđa Bajović večeras nastupa u Daruvaru s predstavom "Muškarac - o parenju i razmnožavanju".

Ovaj stand up komičar Daruvarčanima će se predstaviti u kino dvorani, a predstava počinje u 20 sati. Kako javljaju iz Pučkog otvorenog učilišta, ulaznice su već gotovo rasprodane, a preostalih nekoliko još ima na stranici entrio.hr ili u cafe baru Public.

Plakat za nastup Peđe Bajovića u Daruvaru
Plakat za nastup Peđe Bajovića u Daruvaru

Inače, Peđa Bajović jedan je od pokretača scene stand-up komedije u Hrvatskoj i regiji, koji je talent prema komediji s nogu brusio i kroz međunarodnu karijeru.

Besplatne ulaznice

Kako i sam kaže, ova predstava predavanje je o superiornosti ženskog roda, protkano instrukcijama za muškarce - kako sve to preživjeti te usput i uživati, stoga je idealna prilika da upravo na jednom takvom "predavanju" provedete Valentinovo.

Za kraj recimo i to MojPortal čitateljima dijeli 3 puta po 2 ulaznice, koje će osvojiti tri osobe koji najbrže u komentar na našem Facebook profilu napišu "Želim ići na predstavu". Svoje ulaznice možete podići na blagajni kina prije same predstave. 

Doznajte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!