Fotografija: Foto: POU Daruvar
Foto: POU Daruvar

Ovoga tjedna u daruvarskom kinu pogledajte romantičnu komediju, akcijski triler i horor

Izaberite romantičnu dramu "Zbog tebe", akcijski triler "Građanski rat: Svakom carstvu dođe kraj" ili horor triler "Abigail" i uživajte u vremenu provedenom u daruvarskom kinu



DARUVAR -  Redovni kino program u Daruvaru i ovoga tjedna sadrži tri nova naslova. Romantičnu dramu "Zbog tebe" (Float) možete pogledati u četvrtak u 19 sati, u petak i subotu od 18 sati te u nedjelju od 19 sati.

Akcijski triler "Građanski rat: Svakom carstvu dođe kraj" (Civil War) prikazuje se u četvrtak u 21 sat te u petak i subotu u 20 sati.

Horor triler "Abigail" pogledajte u petak i subotu od 22 sata te u nedjelju od 21 sat.

Romantična drama "Zbog tebe" (Float)

Nakon što se skoro utopi, mlada Waverly neočekivano se zaljubi u spasioca iz malog grada koji ju je spasio. Temeljeno na romanu Kate Marchant, ova ljubavna drama budi emocije duboke kao i samo morsko dno.

Waverly imala je isplaniranu budućnost. Trebala je započeti medicinski staž u Torontu, no kada joj se planovi iznenada promijene, impulzivno skrene u mali kanadski grad gdje upoznaje lokalnog spasioca Blakea. Nakon što je on spasi od utapanja, Blake joj ponudi da ju nauči plivati te se svakim satom plivanja zaljubljuju sve više jedno u drugo. No hoće li Blakeova prošlost i Waverlyn plan za budućnost sabotirati ovu ljetnu romansu?

Akcijski triler "Građanski rat: Svakom carstvu dođe kraj" (Civil War)

Uzbudljiva adrenalinska akcija kroz razjedinjenu Ameriku bliske budućnosti koja balansira na tankom rubu golemih sukoba. Do sada najskuplji akcijski film redatelja Alexa Garlanda i studija A24, sa zvjezdanom postavom koju čine Kirsten Dunst, Wagner Moura, Stephen McKinley Henderson, Nick Offerman, Jesse Plemmons i Cailee Spaeny.

Priča počinje kada se dio država odcijepilo od unije i sada je sastavljeno od frakcija. Radnja prati skupinu novinara koji kreću na putovanje kroz SAD usred sve intenzivnijeg građanskog rata koji je zahvatio cijelu zemlju. Tijekom svog putovanja nailaze na nekoliko po život opasnih izazova. Istovremeno, vlada se pretvara u distopijski režim, a radikalne naoružane skupine često sudjeluju u političkom nasilju. Film istražuje duboke podjele unutar američkog društva, predstavljajući mračnu, i pomalo proročansku mračnu viziju budućnosti.

Horor triler "Abigail"

Djeca su ponekad takva čudovišta.

Nakon što skupina potencijalnih kriminalaca otme 12-godišnju kćer balerinu moćne osobe iz podzemlja, sve što moraju učiniti kako bi prikupili otkupninu od 50 milijuna dolara jest paziti na djevojčicu preko noći. U izoliranoj vili, otmičari počinju nestajati, jedan po jedan, i otkrivaju, na svoj sve veći užas, da su unutra zaključani bez normalne djevojčice.

Od Radio Silence—redateljski tim Matt Bettinelli-Olpin i Tyler Gillett koji stoji iza zastrašujućih modernih horor hitova Ready or Not, Scream iz 2022. i prošlogodišnji Scream VI—dolazi drska, krvožedna nova vizija vampirskog filma, koju je napisao Stephen Shields (The Hole in the Ground, Zombie Bashers) i Guy Busick (franšiza Scream, Ready or Not).

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku TikToku!