Fotografija: U daruvarskom kinu ovog tjedna prikazuju se dva filma/ Foto: POU Daruvar
U daruvarskom kinu ovog tjedna prikazuju se dva filma/ Foto: POU Daruvar

Ovog tjedna u daruvarskom kinu pogledajte film u duhu legendarne igre

Šarmantni lopov i skupina nevjerojatnih avanturista pripremaju epsku pljačku kako bi vratili izgubljenu relikviju, ali stvari krenu opasno po zlu kada naiđu na pogrešne ljude



Na repertoaru daruvarskog kina ovog tjedna nalaze se dva filma. Riječ je o animiranoj avanturističkoj komediji sinkroniziranoj na hrvatski "Ups 2! Avantura se nastavlja…" i akcijskoj fantastičnoj avanturi "Dungeons & Dragons: Čast lopova".

"Ups 2! Avantura se nastavlja…"

Nastavak zabavne animirane avanture Ups! Noa je otišao. Naši poznati mali junaci jure kroz avanturu koja zaustavlja dah, ispunjenu opasnim jurnjavama i zabavnim trenucima koji izazivaju smijeh.

Bližio se kraj svijeta i postojala je opasnost da poplave unište sva bića na planeti. U Noinu arku redom su se ukrcale sve vrste životinja, od najveće do najmanje. Noina arka pluta otvorenim morem. Nakon tjedana nema zemlje na vidiku, zalihe hrane su pri kraju, a krhki mir između mesojeda i biljojeda mogao bi se narušiti svake sekunde.

Nakon niza nesretnih događaja Finny se budi u neobičnoj koloniji ispunjenoj čudnim stvorenjima koja žive u harmoniji – pod prijetnjom vulkana! U utrci s vremenom, plimom i zastrašujućim potresima, on mora spasiti svoje prijatelje, obitelji i cijelu koloniju od potpunog uništenja.

Ovaj film na rasporedu je od četvrtka do nedjelje od 18 sati.

"Dungeons & Dragons: Čast lopova"

Bogati svijet i razigrani duh legendarne igre u zabavnoj avanturi prepunoj akcije.

Šarmantni lopov i skupina nevjerojatnih avanturista pripremaju epsku pljačku kako bi vratili izgubljenu relikviju, ali stvari krenu opasno po zlu kada naiđu na pogrešne ljude.

Film možete pogledati od četvrtka do nedjelje od 20 sati.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!