Fotografija: Nakon odgode, organizatori su pronašli novi termin /Foto: Goran Mehkek/CROPIX
Galerija
Nakon odgode, organizatori su pronašli novi termin /Foto: Goran Mehkek/CROPIX

Ove nedjelje u Boho parku održat će se otkazana večer posvećena Balaševiću

Zbog lošeg vremena bili smo primorani otkazati koncert 27. kolovoza, ali sretni smo što se našao novi termin te ćemo ipak imati priliku dati svoj doprinos Bjelovarskom kulturnom ljetu, poručio je Lovrić




Želje i nade mnogobrojne publike, ali i samih organizatora ipak bi se mogle ispuniti. Naime, Večer posvećena Đorđu Balaševiću  održat će se već ove nedjelje, 12. rujna, s početkom u 20 sati, u bjelovarskom Boho parku.

- Zbog lošeg vremena bili smo primorani otkazati koncert 27. kolovoza, ali sretni smo što se našao novi termin te ćemo ipak imati priliku dati svoj doprinos Bjelovarskom kulturnom ljetu, u sklopu kojeg se i održava ova svirka, potvrdio nam je Marko Lovrić, jedan od organizatora večeri posvećenoj panonskom mornaru.

Povoljna vremenska prognoza

Budući da je za idućih desetak dana najavljena povoljna vremenska prognoza, novih odgoda ne bi trebalo biti. Podsjetimo, sjećanje na velikog kantautora i pjesnika, organiziraju bjelovarski glazbenici, koji su na ovogodišnjoj Terezijani oduševili publiku koncertom u čast Željku Sabolu.

<p>Bjelovarski glazbenici koncertom će odati počast Đorđu Balaševiću/ Foto: Privatni album</p>

Bjelovarski glazbenici koncertom će odati počast Đorđu Balaševiću/ Foto: Privatni album

Doduše, ovog puta nastupit će u nešto skromnijem izdanju, međutim poznata glazbena imena i ovog puta garancija su dobre zabave i odličnog štimunga. 

Dokazana imena

- Nastupat ćemo pod nazivom BJ(end), i to u sastavu Nebojša Buhin-gitara, Mario Mikor-bas gitara, Želimir Matić na klavijaturama te Davor Lovrić kao vokal. Također, imat ćemo i nekoliko gostiju, poput Tomislava Vrabeca na violini i Nevena Šverka koji će svirati violončelo, za MojPortal.hr kazao je prije otprilike mjesec dana Marko Lovrić, ujedno i bubnjar spomenutog benda.

Drugim riječima, BJ(end) će činiti čak tri profesora glazbe, a u svojim redovima imat će i dvostrukog dobitnika diskografske nagrade Porin te brojne druge dokazane bjelovarske umjetnike. 

Stoga, nedjelju rezervirajte za uživanje u nekim od najvećih Đoletovih hitova, a kao što smo već rekli, program počinje u 20 sati. Vidimo se u Boho parku!