Fotografija: Predstava je besplatna/ Foto: Luka Gerlanc/CROPIX
Galerija
Predstava je besplatna/ Foto: Luka Gerlanc/CROPIX

Općina Velika Pisanica za Dan žena daruje sjajnu predstavu "Sve o muškarcima"

Muški svijet u ovoj se priči razotkriva s puno humora i neočekivanih sukoba, dok svaki od glumaca igra po nekoliko različitih uloga



Općina Velika Pisanica povodom Dana žena pripremila je sjajnu kazališnu predstavu Teatar Gavran, koja je na rasporedu 6. ožujka, s počekom u 19 sati u Društvenom domu u Velikoj Pisanici.

- Odlična glumačka postava izvest će komediju „Sve o muškarcima“. Dođite i uživajte u besplatnoj predstavi, poručili su iz Općine Velika Pisanica.

Plakat/ Foto: Teatar Gavran
Plakat/ Foto: Teatar Gavran

Muški svijet u ovoj se priči razotkriva s puno humora i neočekivanih sukoba, dok svaki od glumaca igra po nekoliko različitih uloga. Radnja je smještena u današnji Zagreb, a pred nama prolaze prepoznatljivi suvremeni likovi s kojima se svaki gledatelj može lako poistovjetiti.

Mladi nadareni glumci

- Mladena Gavran, koja je prošle godine režirala “Sve o ženama”, prihvatila se režije i predstave “Sve o muškarcima” odabravši za nositelje zahtjevnih uloga tri mlada nadarena glumca: Vedrana Komeričkog, Tomislava Krstanovića i Radu Radulovića. U ovoj dinamičnoj predstavi, glumci su odlučili pružiti vam istinsko teatarsko zadovoljstvo propitujući krajnje granice glumačkog umijeća. Brzi dijalozi, te izmjena dramskih i humornih pasaža karakteristika su ovog teksta koji pruža velike mogućnosti za glumačke transformacije, kažu iz Teatra Gavran te dodaju da je ovaj tekst Mire Gavrana do imao 18 kazališnih premijera diljem svijeta, od Rio de Janeira pa do Moskve.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!