Fotografija: Šuma Striborova/Foto: Bjelovarsko kazalište
Galerija
Šuma Striborova/Foto: Bjelovarsko kazalište

Općina Sirač svojim najmlađim mještanima danas poklanja predstavu "Šuma Striborova"

Dođite, povedite svoje najmlađe i uživajte u besplatnoj izvedbi koja će vas odvesti u svijet mašte i ljepote književnosti Ivane Brlić Mažuranić



Hrvatski dom u Siraču danas u 18 sati bit će ispunjen smijehom, veseljem i čarolijom bajke, jer Bjelovarsko kazalište dolazi s predstavom "Šuma Striborova".

Ova predstava dar je Općine Sirač svim mališanima, ali i njihovim roditeljima u sklopu proslave Dana Općine, koji će imati priliku uživati u jednoj od najomiljenijih priča Ivane Brlić Mažuranić.

Bezvremenska priča

Predstava "Šuma Striborova" donosi čaroban svijet bajki, gdje će mladi i stari moći zaroniti u priču prepunu magije, poučnih trenutaka i nezaboravnih likova. Ova predstava nije samo za djecu, već i za sve one koji se žele prisjetiti bezvremenskih priča koje su obilježile djetinjstvo mnogih generacija.

Osim što će ova predstava pružiti zabavu i užitak, također nosi i dodatnu simboliku jer se ove godine obilježava 150. godišnjica rođenja Ivane Brlić Mažuranić, jedne od najvažnijih književnica hrvatske dječje književnosti. Njezine bajke i priče već desetljećima oduševljavaju čitatelje, a "Šuma Striborova" je svakako jedna od najpoznatijih.

Posebna večer

Ne propustite priliku da budete dio ove posebne večeri u Hrvatskom domu u Siraču. Dođite, povedite svoje najmlađe i uživajte u besplatnoj izvedbi koja će vas odvesti u svijet mašte i ljepote književnosti Ivane Brlić Mažuranić.

U nastavku pogledajte što vas još sve ovih dana očekuje u Siraču povodom Dana općine Sirač.

Dani Općine Sirač
Dani Općine Sirač

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!