Fotografija: Projekcije u Boho parku pogledalo oko 1150 posjetitelja/KMC Bjelovar
Galerija
Projekcije u Boho parku pogledalo oko 1150 posjetitelja/KMC Bjelovar

Ne propustite u bjelovarskom kinu pogledati Snake Eyes - obožavan zbog tajnosti i ubojitosti

Valja podsjetiti kako je radno vrijeme kino blagajne od utorka do nedjelje od 10 do 12 sati te sat vremena prije početka prve projekcije. U istom vremenu moguće su i rezervacije ulaznica
BJELOVAR - Nakon što je uspješno kraju privedeno Ljetno kino u bjelovarskom Boho parku gdje je u šest dana prikazano šest projekcija koje je pogledalo čak 1150 posjetitelja, već drugi tjedan zaredom Kulturni i multimedijski centar Bjelovar nastavlja s radom unutar svojeg objekta.

Moguće rezervacije

Valja podsjetiti kako je radno vrijeme kino blagajne od utorka do nedjelje od 10 do 12 sati te sat vremena prije početka prve popodnevne projekcije. U istom vremenu moguće su i rezervacije ulaznica (samo za animirane filmove) na broj 043/ 217-471. Rezervirane ulaznice potrebno je preuzeti najkasnije 30 minuta prije početka projekcije.

<p>Tjedni raspored projekcija/KMC Bjelovar</p>

Tjedni raspored projekcija/KMC Bjelovar

Ulaznice je moguće ispisati i od kuće. Naime, nakon što ju kupite online, možete ju ispisati ili na zaslonu telefona/tableta predočiti djelatniku na ulazu u kinodvoranu.

Krađa dragulja

U prilogu je ovotjedni raspored filmova, a prvi koji možete pogledati već sutra je Snake Eyes. Riječ je o jednom od fanovima najdražih likova, ponajviše zbog svoje tajnosti i ubojitosti. U samostalnom filmu će tražiti ubojicu svog oca. Snake radi za Cobru, i pristaje na krađu svetog dragulja Arashikagea u zamjenu za informacije o ubojici svog oca. Međutim, njegova je odanost na kušnji kada Cobrina istinska namjera dođe u fokus i on tada počne propitivati svoju misiju osvete…