Fotografija: Obje predstave održat će se u Domu kulture/ Foto: Deni Marčinković
Obje predstave održat će se u Domu kulture/ Foto: Deni Marčinković

Ne propustite predstave "Dok nas smrt ne rastavi" i "Konglomeracija za Sašu Anočića"

Kupljene ulaznice i dalje vrijede, a ako još netko želi doći na jednu od ovih predstava može ih kupiti na privremenoj lokaciji bjelovarskog CUK-a




Iako je službeni dio BOK festivala završen još prošlog mjeseca, Bjelovarčani će predstojećeg vikenda ponovno moći uživati u odličnim predstavama. 

Naime, u petak i nedjelju na rasporedu su odgođene predstave "Dok nas smrt ne rastavi" i "Konglomeracija – izbor iz autorskih predstava Saše Anočića". 

Prvijenac Mire Furlan

Podsjetimo, "Dok nas smrt ne rastavi" dramski je prvijenac Mire Furlan, čiju režiju potpisuje Predrag Miki Manojlović. Radnja drame smještena je u Zagreb, sedamdesetih godina prošlog stoljeća.

Glumci ovaj kazališni komad igraju na hrvatskom jeziku, na kojem je napisan, a za jezik i scenski govor pobrinuo se Bjelovarčanin Bogdan Diklić, još jedan slavni glumac ovdje na zadatku u malo drukčijoj ulozi. U predstavi igraju Anita Mančić, Jasna Đuričić, Miki Manojlović i Jovana Gavrilović.

Pomoć za obitelj

U nedjelju će pak večer biti posvećena Saši Anočiću, poznatom glumcu i redatelju koji je neočekivano preminuo u svibnju ove godine. Njemu u čast, Teatar Exit objedinit će dijelove njegovih najzapaženijih kazališnih redateljskih ostvarenja, a sav prihod od ove predstave ide za pomoć obitelji.

U predstavi igraju ansambli predstava Kauboji, To samo Bog zna, Gospodin NOUbadi, Niko i ništ i Smisao života gospodina Lojtrice.

Ulaznica još uvijek ima

Dodajmo i to da organizatori BOK festa poručuju da kupljene ulaznice i dalje vrijede, a ako još netko želi doći na jednu od ovih predstava može ih kupiti na privremenoj lokaciji Centra za cjeloživotno učenje i kulturu Bjelovar, P. Preradovića 2/3, iznad poslovnica Erste banke (bivša Bjelovarčanka) od 9 do 19 sati, kao i sat vremena prije početka predstave.

Obje predstave na rasporedu su u 20 sati u novoobnovljenom Domu kulture Bjelovar.