Fotografija: Stand up show je rasprodan u rekordnom roku/Foto: POU Daruvar
Stand up show je rasprodan u rekordnom roku/Foto: POU Daruvar

Nakon Zagreba, Beograda i Karlovca, stand up show Gorana Vinčića rasprodan i u Daruvaru

Njegov novi show "Reci mi da se šališ" krenuo je na regionalnu turneju u 2024. godini. Specijal snimljen u Ludoj kući prešišao je milijun pregleda na YouTube kanalu



DARUVAR – Danas, 17. travnja u 20 sati, u kinodvorani POU Daruvar prikazuje se stand up show Gorana Vinčića pod nazivom "Reci mi da se šališ".

Unatoč priličnoj cijeni ulaznica koje su se prodavale od 10 i 12 eura, sve su već odavno rasprodane.

Naime, Goran Vinčić rasprodao je kultnu dvoranu Lisinski u Zagrebu, kao i Beograd gdje se natiskalo više od 1300 posjetitelja u Dom Sindikata.

Čovjek od naroda

- Nakrcao je Vinčić i sportsku dvoranu u Karlovcu gdje se natiskalo skoro 1500 gledatelja. A sada je rasprodan i Daruvar, kažu iz POU Daruvar.

Dodajmo, njegov novi show "Reci mi da se šališ" krenuo je na regionalnu turneju u 2024. godini. Specijal snimljen u Ludoj kući prešišao je milijun pregleda na YouTube kanalu.

- Vinčić skida rekorde, rasprodaje dvorane, mete pod s prvim redom, vrijeđa, ljubi, grli i zadirkuje. Vinča je čovjek od naroda, televizije, kazališta, sporta, muzike, poručuju iz POU Daruvar, koji su u ovom slučaju samo iznajmljivači dvorane.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!