Fotografija: Đorđe Balašević prije četiri godine na koncertu u zagrebačkoj Areni/Foto: Goran Mehkek/CROPIX
Galerija
Đorđe Balašević prije četiri godine na koncertu u zagrebačkoj Areni/Foto: Goran Mehkek/CROPIX

Najavljena kiša odgodila i večer posvećenu Balaševiću u Bjelovaru

U ovom trenutku teško mi je reći točan datum i vrijeme održavanja otkazanog koncerta, ali svi se toplo nadamo da će se novi termin ipak pronaći, poručio je Marko Lovrić.




Loša vremenska prognoza odgodila je još jedan zabavni program. Naime, Večer posvećena Panonskom mornaru Balaševiću, koju su pripremali poznati bjelovarski glazbenici večeras se ipak neće održati.

Traži se novi termin

- Nažalost, najavljena kiša poremetila nam je planove te smo primorani odgoditi večerašnji nastup. U ovom trenutku teško mi je reći točan datum i vrijeme održavanja otkazanog koncerta, ali svi se toplo nadamo da će se novi termin ipak pronaći, poručio je jedan od organizatora Marko Lovrić.

<p>Bjelovarski glazbenici vjeruju da će se ipak pronaći novi termin/ Foto: Privatni album</p>

Bjelovarski glazbenici vjeruju da će se ipak pronaći novi termin/ Foto: Privatni album

Podsjetimo, koncert se trebao održati u Boho parku u sklopu Bjelovarskog kulturnog ljeta, a više o samom događaju možete pročitati ovdje.

Brojna publika koja je planirala posjetiti večerašnje događanje, kao i sami glazbenici, vjeruju da će ipak dobiti drugu priliku i tako se prisjetiti velikog kantautora i pjesnika, a o eventualnom novom terminu svakako ćemo vas obavijestiti.