Fotografija: Knjige koje će se obrađivati biraju se glasanjem svih članova/ Foto: Deni Marčinković
Galerija
Knjige koje će se obrađivati biraju se glasanjem svih članova/ Foto: Deni Marčinković

Na Knjižnom klubu razgovarat će se o knjizi "Zbogom, Hemingway"

Idući susret na rasporedu je u četvrtak u 19 sati, a dobrodošli su svi zaljubljenici u knjige, bez obzira na to jesu li pročitali zadanu knjigu autora Leonarda Padura



Inkubator ideja nastavlja s okupljanjem ljubitelja knjiga, pa će se tako u četvrtak, 15. srpnja u 19 sati održati treći susret Knjižnog kluba moderatorice Marijane Dragičević.

Prema riječima organizatora, izvrstan odaziv na prethodna dva susreta dokaz je da Bjelovarčani vole čitanje te da je osnivanje kluba ispunilo očekivanja. Knjižni klub kulturni je klub otvorenog tipa u kojem ljubitelji knjiga mogu kvalitetno provoditi svoje slobodno vrijeme i upoznati ljude sličnih interesa.

Knjižni klub djeluje u sklopu Inkubatora ideja/ Foto: Deni Marčinković
Knjižni klub djeluje u sklopu Inkubatora ideja/ Foto: Deni Marčinković

- Na Knjižni klub dobro došli su i oni koji nisu uspjeli pročitati knjigu koja je odabrana za ovo druženje, ali i one koji još nisu otkrile strast čitanja. Želimo da uz pozitivnu atmosferu koja vlada na susretima i svi zavole čitanje. Za posjetitelje smo pripremili i osvježenje te pozivam zainteresirane da nam se pridruže u našem preuređenom i klimatiziranom prostoru Inkubatora ideja u Ulici Andrije Mohorovičića 59 u Bjelovaru - poručila je voditeljica Inkubatora ideja Alenka Rogić

Kvalitetno provedite slobodno vrijeme

Cilj kluba je omogućiti građanima da aktivno provode slobodno vrijeme sudjelujući u kvalitetnom kulturnom programu te im dati priliku da i sami izraze želju što i o čemu bi htjeli čitati. Za treći susret odabran je kriminalistički roman "Zbogom, Hemingway" Leonarda Padura.

Za treći susret odabran je kriminalistički roman "Zbogom, Hemingway" Leonarda Padura/ Foto: Inkubator ideja
Za treći susret odabran je kriminalistički roman "Zbogom, Hemingway" Leonarda Padura/ Foto: Inkubator ideja

Ulaz je slobodan za sve zainteresirane, ali je zbog ograničenog broja sudionika, potrebna najava dolaska pozivom (043/243-534), mailom (office@inkubator-ideja.hr) ili porukom na Facebook ili Instagram stranici Inkubator ideja.