Fotografija: Za idući susret izabran je roman hrvatskog autora Zorana Ferića, Na osami blizu mora/ Foto: Inkubator ideja
Galerija
Za idući susret izabran je roman hrvatskog autora Zorana Ferića, Na osami blizu mora/ Foto: Inkubator ideja

Misteriozna igra obilježila treći susret bjelovarskog Knjižnog kluba

Neki su sanjari koji upravo na takav način opisuju knjigu, a drugi pak objektivno kažu koje su im dobre, a koje loše strane knjige, ima nas zbilja različitih, kazala je moderatorica Dragičević



Neizvjesna radnja romana Zbogom, Hemingway, autora Leonarda Padure, obilježila je treći susret Knjižnog kluba koji se održao u Inkubatoru ideja. Moderatorica Marijana Dragičević sa sudionicima razgovarala je o djelu koje je odabrano za čitanje i analizu ovog mjeseca.

Proširuju vidike

- Neki su sanjari koji upravo na takav način opisuju knjigu, a drugi pak objektivno kažu koje su im dobre, a koje loše strane knjige, ima nas zbilja različitih. Zbog toga mi je drago jer čujemo različita mišljenja i viđenja knjige, proširujemo vidike kroz razgovor i čitanje različitih žanrova, kazala je Marijana Dragičević.

Moderatoricu veseli što posjetitelji imaju različita viđenja knjiga/ Foto: Inkubator ideja
Moderatoricu veseli što posjetitelji imaju različita viđenja knjiga/ Foto: Inkubator ideja

Da je Knjižni klub mjesto susreta na koje se sudionici rado vraćaju, najbolje govore stalni posjetitelji.

- Druženje je bilo ugodno i produktivno kao i uvijek, a završile smo ga dogovorom za ljetno čitanje i morsku temu. Izabrale smo roman hrvatskog autora Zorana Ferića, Na osami blizu mora. Svi se veselimo čitanju romana uz plažu, poručila je Mateja Ištok, sudionica Knjižnog kluba.

Idealno mjesto za slobodno vrijeme

Voditeljica Inkubatora ideja, Alenka Rogić, naglasila je da je Knjižni klub, ali i ostala društvena događanja koja se organiziraju u Inkubatoru, prilika za kvalitetno provođenje vremena.

- Uz sudionike koji su tu od početka Knjižnog kluba, drago nam je vidjeti i nova lica koja se pridružuju zaljubljenicima u čitanje. Kako bi svi naši sugrađani mogli pronaći nešto za sebe, društvena događanja koja se organiziraju u Inkubatoru su različite tematike, istaknula izjavila je Alenka Rogić i dodala koja je tema aktivnosti koja nas očekuje idući četvrtak.

U Knjižni klub, pored stalnih posjetitelja, često dolaze i nova lica/ Foto: Inkubator ideja
U Knjižni klub, pored stalnih posjetitelja, često dolaze i nova lica/ Foto: Inkubator ideja

- Biciklističke destinacije, rute i ljepote Bilogore kroz fotoobjektiv otkrit će biciklisti Dražen Pleško i Ines Negro na još jednom društvenom događanju u četvrtak, 22. srpnja – zaključila je Alenka Rogić.

Ulaz na sve aktivnosti je besplatan, uz prethodnu najavu dolaska zbog ograničenog broja mjesta. Prijaviti se možete pozivom na broj 043/243-534, e-mailom (office@inkubator-ideja.hr) ili porukom na službeni Facebook ili Instagram profil Inkubatora ideja.