Fotografija: Knjižnica prikuplja dječje knjige i slikovnice/Foto: Deni Marčinković
Galerija
Knjižnica prikuplja dječje knjige i slikovnice/Foto: Deni Marčinković

Klinci, dođite maskirani na Dječji odjel bjelovarske knjižnice i sudjelujte u veseloj tomboli

Svaka tombola je dobitna, što znači da će svako dijete osvojiti neku sitnicu ili krupnicu. Svi zainteresirani mogu doći u Dječji odjel tijekom radnog dana, odnosno od 8 do 19 satiDječji odjel bjelovarske Narodne Knjižnice Petar Preradović u utorak, 16. veljače, obilježit će ludi dan, odnosno Fašnik. Iako zbog mjera koje su na snazi maskenbal neće biti organiziran, kao što je to bio slučaj prijašnjih godina, u Knjižnici su se ipak dosjetili kako našim najmlađima uljepšati ovaj dan. 

- Ove godine nažalost nemamo organizirane grupe predškolaca stoga nećemo imati niti organiziranu zabavu za mališane, međutim Fašnik ćemo ipak obilježiti. Svi naši korisnici koji taj dan dođu maskirani u Knjižnicu posuditi knjigu, moći će sudjelovati u veseloj tomboli - rekla je voditeljica Dječjeg odjela Narodne knjižnice Petar Preradović Branka Mikačević.

Treba dodati i to da je svaka tombola dobitna, što znači da će svako dijete osvojiti neku sitnicu ili krupnicu. Svi zainteresirani u na Dječji odjel mogu doći cijelog radnog dana, odnosno od 8 do 19 sati. 

Bjelovarska knjižnica Petar Preradović poziva mališane da po knjige dođu maskirani i sudjeluju u veseloj tomboli/Foto: Facebook
Bjelovarska knjižnica Petar Preradović poziva mališane da po knjige dođu maskirani i sudjeluju u veseloj tomboli/Foto: Facebook