Fotografija: Domaćin osme po redu klapske večeri je naravno daruvarska klapa Stentoria/Foto: Klapa Stentoria
Galerija
Domaćin osme po redu klapske večeri je naravno daruvarska klapa Stentoria/Foto: Klapa Stentoria

KLAPSKA VEČER U DVORCU U Daruvar stižu neke od najboljih klapa u državi

Ove godine čast nam je ugostiti klape koje su zasigurno sami vrh klapskog svijeta u Hrvatskoj, što potvrđuju mnogobrojne nagrade kojima su ovjenčane, poručuju iz Stentorije



Nakon slavljeničkog koncerta u siječnju ove godine, koji je oduševio mnogobrojnu publiku, klapa Stentoria priprema pravu glazbenu poslasticu u akustičnom ambijentu daruvarskog dvorca grofa Jankovića.

Naime, u sklopu obilježavanja Dana grada Daruvara, u subotu 6. svibnja 2023. godine s početkom u 20 sati održat će se tradicionalna Daruvarska klapska večer u organizaciji Ženske klape Stentoria, a pod pokroviteljstvom Grada Daruvara i sponzorstvom Turističke zajednice Daruvar-Papuk.

Daruvarska klapska večer
Daruvarska klapska večer

- Ove godine čast nam je ugostiti klape koje su zasigurno sami vrh klapskog svijeta u Hrvatskoj, što potvrđuju mnogobrojne nagrade kojima su ovjenčane. Uz domaću žensku klapu Stentoria nastupit će višestruki dobitnici nagrada omiškog Festivala dalmatinskih klapa i mnogih drugih domaćih i međunarodnih festivala i natjecanja. Iz Zagreba nam dolaze ženska klapa Armorin te muška klapa Bošket, a iz Novog Vinodolskog muška klapa Vinčace - poručili su iz daruvarske ženske klape Stentoria.

Stoga, prošećite iduće subote do dvorca grofa Jankovića i uživajte u skladnim zvucima prekrasne klapske pjesme.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!