Fotografija: Ovog tjedna u daruvarskom kinu pogledajte dva filma/ Foto: Murray Close/Lionsgate - ustupio POU Daruvar
Ovog tjedna u daruvarskom kinu pogledajte dva filma/ Foto: Murray Close/Lionsgate - ustupio POU Daruvar

Keanu Reeves s novim nastavkom kultnog akcijskog trilera stiže u daruvarsko kino

U potrazi za najmoćnijim igračima kriminalnog podzemnog svijeta, film vodi gledatelje u New York, Pariz, Osaku i BerlinNa repertoaru daruvarskog kina ovog tjedna nalaze se dva filma. Riječ je o domaćoj obiteljskoj komediji "Dnevnik Pauline P." i akcijskom krimi trileru "JOHN WICK 4".

"Dnevnik Pauline P."

Ovo je priča o Paulini P., snažnoj, emotivnoj i duhovitoj protagonistici ovoga filma i svojega života, gdje unutar školske godine pratimo njezine avanture u razredu i kod kuće te sve probleme koje ona uspješno savladava.

Film se temelji na Paulininom dnevniku, a ona iz kritičke perspektive i uz komične situacije, govori o svojim problemima u prijateljstvu, ljubavi i obitelji.

Novi domaći film možete pogledati u četvrtak, subotu i nedjelju od 18 sati.

"JOHN WICK 4"

John Wick (Keanu Reeves) otkriva put do pobjede nad Visokim stolom. Ali prije nego što uspije zaslužiti slobodu, Wick se mora suočiti s novim neprijateljem i moćnim savezima diljem svijeta, te silama koje stare prijatelje pretvaraju u neprijatelje.

Radnja novog filma odvija se diljem svijeta i donosi precizno koreografiranu akciju posebne vrste. U potrazi za najmoćnijim igračima kriminalnog podzemnog svijeta, film vodi gledatelje u New York, Pariz, Osaku i Berlin.

Novi nastavak kultne franšize na rasporedu je u četvrtak, subotu i nedjelju od 20 sati.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!