Fotografija: Botaničari počinju u 11 sati ove subote/Foto: POU Daruvar
Galerija
Botaničari počinju u 11 sati ove subote/Foto: POU Daruvar

Kazališna matineja: "Ove subote u Daruvaru mališane čeka sjajna predstava Botaničari"

Početkom idućeg tjedna, 21. svibnja u 20 sati i odrasla publika će doći na svoje. Za kraj zvanične kazališne sezone u Daruvar stiže Teatar Exit s predstavom "Početak"!



DARUVAR - Kazališna matineja iz projekta Mala škola kulture koja će se održati u subotu 18. svibnja u 11 sati ovoga puta donosi još jednu sjajnu predstavu. Riječ je o kazališnoj predstavi "Botaničari" Teatra to go iz Osijeka.

Spašavanje od katastrofe

Pronalaskom sjemenki drevne biljke imena Maximus Botanicus, botaničar Florijan Stolisnik i njegov vjerni pomoćnik vrtlar Borko kreću u misiju spašavanja zemaljske kugle od ekološke katastrofe i sigurne propasti. Naizgled jednostavan proces sadnje biljke, uslijed nepredviđenih okolnosti i posebne pripreme sudbonosne sjemenke, pretvara se u komičnu avanturu. Tek u suradnji s publikom naši junaci pronalaze rješenja i to u recikliranju, prenamjeni i sortiranju otpada kako bi pripremili mjesto za uspješnu sadnju tako bitne biljke. Ključ avanture je pronaći vlastiti način kako očuvati okoliš. Stoga bacimo se u potragu!

"Početak" pogledajte idućeg utorka/Foto: POU Daruvar

Dodajmo, odmah početkom idućeg tjedna, u utorak 21. svibnja u 20 sati i odrasla publika će doći na svoje. Za kraj zvanične kazališne sezone u Daruvar stiže Teatar Exit s predstavom "Početak"!

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!