Fotografija: Snježana Berak vodi Igraonice na Dječjem odjelu//Foto: Martina Čapo
Galerija
Snježana Berak vodi Igraonice na Dječjem odjelu//Foto: Martina Čapo

Iz bjelovarske knjižnice pozivaju na seminar o izradi slikovnice: "Dođite i produbite svoje znanje"

Kroz teorijski i praktični dio govorit će se o tome što jest, a što nije slikovnica, u kakvom odnosu trebaju biti tekst i ilustracije te kako se piše tekst za slikovnicu, pojasnila je Snježana Berak



BJELOVAR – Iz Narodne knjižnice „Petar Preradović“ Bjelovar pozivaju sve ravnatelje škola i vrtića, odgajatelje, učitelje razredne nastave i knjižničare na edukacijski seminar „Put u slikovnicu“.

Riječ je o programu koje se organizira u okviru Festivala slikovnice OVCA U KUTIJI Bjelovar 2023.

-PUT U SLIKOVNICU jednodnevni je edukacijski seminar koji će se održati u utorak 25. travnja 2023. od 10 do 14 sati u prostoru Čitaonice tiska u prizemlju Knjižnice (Trg E. Kvaternika 11).

Književno-likovni žanr

Kroz teorijski i praktični dio govorit će se o tome što jest, a što nije slikovnica, u kakvom odnosu trebaju biti tekst i ilustracije te kako se piše tekst za slikovnicu, pojasnila je Snježana Berak, viša knjižničarka i koordinatorica programa Put u slikovnicu.

Snježana je viša knjižničarka i voditeljica Igraonice na Dječjem odjelu bjelovarske Knjižnice/Foto: Martina Čapo
Snježana je viša knjižničarka i voditeljica Igraonice na Dječjem odjelu bjelovarske Knjižnice/Foto: Martina Čapo

Kako kaže, edukacijski seminar namijenjen je odgajateljima, učiteljima, knjižničarima, ali i svima ostalima koji žele produbiti svoje znanje o ovom specifičnom književno-likovnom žanru.

Voditeljica seminara je književnica Ana Đokić; inicijator i pokretač Festivala slikovnice i nagrade OVCA U KUTIJI. Cijena edukacijskog seminara iznosi 65 €. Svi sudionici dobit će potvrdu o pohađanju seminara.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!