Fotografija: Publika se iznova vraća ovoj predstavi/ Ako sam žena, nisam konj
Galerija
Publika se iznova vraća ovoj predstavi/ Ako sam žena, nisam konj

Hit komedija "Ako sam žena, nisam konj" večeras gostuje u Daruvaru

Ovo je komična i iskrena priča jedne žene koja, tražeći onog pravog, na momente gubi samu sebeUrnebesna komedija za koju se traži karta više "Ako sam žena, nisam konj", večeras od 20 sati gostuje u daruvarskoj kino dvorani.

- Riječ je o komediji za jake žene i hrabre muškarce koja govori o ženi koja traži ljubav. Komična i iskrena priča jedne žene koja, tražeći onog pravog, na momente gubi samu sebe. Priča je to o zaljubljivoj i pomalo naivnoj djevojci od trenutka gubljenja nevinosti do zrelog doba. Suštinski, to je priča svake žene koja nastoji da pronađe “onog pravog”, stoji u opisu predstave.

Kako kažu organizatori, ovo je priča o pametnoj mladoj ženi koja radi glupe stvari zbog ljubavi, biološkog sata, zbog babe koja je tjera da se uda, ali i priča o muškarcima koji ne bi da se ožene.

"Priča će vas nasmijati i rasplakati"

- Priča koja će vas nasmijati i rasplakati. Priča koju će svaka žena razumjeti... Da li postoje sretni krajevi u ljubavi ili nas je, kako kaže glavna junakinja, "zajebao Holivud"? Pogledajte ovu monodramu koja će vas nasmijati do suza, ali i natjerati da se zamislite nad vječitim pitanjem svake žene - da li sam ja normalna, dodaju organizatori.

Ova monodrama na komičan način prikazuje sazrijevanje od prvog zaljubljivanja do prvih bora i jednu od najvažnijih borbi svake žene – borbu da prihvati samu sebe.

Predstava je na rasporedu večeras u 20 sati/ Ako sam žena, nisam konj
Predstava je na rasporedu večeras u 20 sati/ Ako sam žena, nisam konj

Komičarka i glumica Ana Poznanović u svijet stand up komedije ulazi nakon objavljenog romana „Vrati se mami, siso“ koji govori o mladoj ženi koja bezuspješno pokušava da se izbori s balkanskim sistemom vrijednosti, maminim sinovima i svojom disfunkcionalnom obitelji.

Publika se iznova vraća

- Nakon ovog romana ulazi u svijet stand up komedije, najprije uz iskusne kolege komičare, a zatim i sa samostalnim One woman show nastupima koji privlače kako žensku, tako i mušku publiku željnu brutalno iskrenih razgovora o muško-ženskim odnosima, a naročito ispovijesti o seksu i „dejtingu“ u vrijeme društvenih mreža, kažu organizatori te nastavljaju.

- Nakon višegodišnjeg iskustva stand up komičarke konačno se oprobala i na „daskama koje život znače“ s monodramom „Ako sam žena, nisam konj“. U njoj igra više „uloga“, od 19-godišnje zaljubljene balavice do 40-godišnje žene koja je prošla život ne postajući ništa pametnija kada je ljubav u pitanju. Ova monodrama igra s velikim uspjehom i publika se iznova vraća zbog komičnog, ali nadasve iskrenog tona kojim su ispričane ženske muke, strahovi i čežnje, zaključili su.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!