Fotografija: Redateljica predstave "Igra u dvoje" je Saša Broz, a igraju Dora Fišter-Toš i Janko Popović Volarić/Foto: Histrion
Redateljica predstave "Igra u dvoje" je Saša Broz, a igraju Dora Fišter-Toš i Janko Popović Volarić/Foto: Histrion

Grad Čazma i Centar za kulturu daju 70 ulaznica za Histrionovu predstavu "Igra u dvoje"

Predstava Tita Strozzija "Igra u dvoje" bit će u nedjelju, 11. travnja, u 19.30 sati u kinodvorani Centra za kulturu Čazma



Grad Čazma i Centar za kulturu Čazma poklanjaju besplatan ulaz za 70 osoba za predstavu "Igra u dvoje" glumačke družine Histrion.

Naime, Centar za kulturu Čazma i glumačka družina Histrion organiziraju i izvode predstavu Tita Strozzija "Igra u dvoje" u nedjelju, 11. travnja u 19.30 sati u kinodvorani Centra za kulturu Čazma.

Epidemiološke mjere

- To je drama s elementima komedije. Redateljica predstave je Saša Broz, a igraju Dora Fišter-Toš i Janko Popović Volarić. Predstava će trajati oko sat i dvadeset minuta - rekla nam je ravnateljica Centra za kulturu Čazma, Jadranka Kruljac Sever.

Prema njenim riječima, mogu primiti do 70 ljudi po svim epidemiološkim uvjetima, a imaju postavljene točno određene stolce koji su dovoljno udaljeni jedno od drugog.

- Svatko ima od dva do tri kvadratna metra udaljenosti do drugog stolca. Gledatelji moraju imati maskice, temperaturu ispod 37 stupnjeva te se moraju prijaviti na predstavu do 10. travnja u 14 sati - kaže Jadranka Kruljac Sever.

Ispunite prijavu

Svi zainteresirani gledatelji moraju ispuniti prijavu na e-mail: info@muzejcazma.eu, kako kaže Jadranka Kruljac Sever, da bi mogli doći na predstavu, a prijava treba izgledati ovako:

  • Centru za kulturu Čazma javljam se kao gledatelj predstave GD Histrion koja će se održati u nedjelju, 11.4.2021. g. u kinodvorani Čazma u 19:30 sati.
  • Prijavljujem svoj dolazak (upisati ime i prezime)
  • Prijavljujem dolazak svojih ukućana s kojima dijelim zajedničko domaćinstvo (upisati ime i prezime)
  • Prijavljujem dolazak svojih rođaka/prijatelja/susjeda (upisati ime i prezime).

Nakon primljenih prijava, zaposlenici Centra za kulturu će e-mailom poslati potvrde kojima prijavljene osobe mogu ući u dvoranu.