Fotografija: Uživajte i ovaj vikend u dobrim filmovima u daruvarskom kinu/Foto: Unsplash
Galerija
Uživajte i ovaj vikend u dobrim filmovima u daruvarskom kinu/Foto: Unsplash

Evo koji se filmovi ovog vikenda prikazuju u daruvarskom kinu

Po principu za svoga po nešto, u daruvarskom kinu ovog vikenda prikazat će se tri filma, odnosno čak osam projekcijaTijekom nadolazećeg vikenda na repertoaru daruvarskog kina nalaze se čak tri filma iz isto toliko žanrova. Riječ je o animiranoj fantastičnoj komedije s elementima horora "OBITELJ ADDAMS 2: IZLET",  kriminalističkoj drami "Svi sveci mafije" te horor triler "Ne diši 2".

"OBITELJ ADDAMS 2: IZLET"

U prvom filmu prognani iz svoga grada, mladi bračni par Gomez i Morticia Addams sele u napuštenu ludnicu u New Jerseyju. Okruženi močvarom, sigurni i skriveni maglom na vrhu planine, osnuju obitelj. Trinaest godina njihova kći Wednesday ispituje svoju majku o svijetu izvan njihovog doma, no zabrinuta Morticia svaku njezinu znatiželju prekine strahujući od ponovnog prognanstva. Wednesday se pobuni i obitelj Addams se spusti u mali grad.

"OBITELJ ADDAMS 2: IZLET"/ Foto: POU Daruvar
"OBITELJ ADDAMS 2: IZLET"/ Foto: POU Daruvar

Dočekani su s gađenjem i strahom i bilo je pitanje vremena kada će se građani htjeti riješiti ove čudne obitelji. No, na kraju svih peripetija sve je sretno završilo i građani su ih prihvatili u svoj grad shvativši da smo svi zapravo malo čudni. U novom nastavku priče, obitelj Addams je prihvaćena od strane svojih sugrađana i žive sretno iznad močvare.

Pugsley i Wednesday su u tinejdžerskim godinama kada je djeci zadnja stvar na pameti družiti se sa svojom roditeljima, no Gomez ima rješenje - obitelj Addams odlazi na obiteljski odmor! Dodajmo i to da je film sinkroniziran na hrvatski.

Ovaj film možete pogledati danas i sutra (15. i 16. listopad) u 17 sati te u nedjelju u 18 sati. 

"Svi sveci mafije"

Što se pak tiče filma "Svi sveci mafije", gledatelji će imati priliku vidjeti kako se suparnički gangsteri uzdižu tijekom eksplozivne ere nemira u Newarku, čija radnja prethodi nagrađivanoj HBO seriji Obitelj Soprano. Film je smješten u šezdesete i sedamdesete godine prošlog stoljeća te prati događaje koji su obilježili mladog Tonyja Soprana te ga formirali u gangstera kojeg smo imali priliku upoznati u seriji Obitelj Soprano.

"Svi sveci mafije"/ Foto: POU Daruvar
"Svi sveci mafije"/ Foto: POU Daruvar

Ovaj film može se pogledati danas i sutra (15. i 16. listopad) u 19 sati.

"Ne diši 2"

Ljubitelji horora na svoje će pak doći u filmu "Ne diši 2". Glavni protagonist Norman Nordstrom živi povučeno s Phoenix, mladom djevojkom o kojoj se brine i koju trenira kako bi preživjela. Njihov siguran i miran život narušen je kad skupina muškaraca upadne u njihov dom i otme Phoenix. Norman kreće u lov za njezinim otmičarima u napetoj igri mačke i miša. No, ovaj napad izvlači na površinu grijehe iz Normanove prošlosti i Phoenix je prisiljena preispitati njihovu vezu - je li joj on otac ili čudovište?

"Ne diši 2"/ Foto: POU Daruvar
"Ne diši 2"/ Foto: POU Daruvar

Kako će se radnja odviti do kraja, možete pogledati danas i sutra (15. i 16. listopad) u 21.30 sati te u nedjelju u 20 sati. Vidimo se u daruvarskom kinu!