Fotografija: Uživajte i ovaj vikend u dobrim filmovima u daruvarskom kinu/Foto: Unsplash
Galerija
Uživajte i ovaj vikend u dobrim filmovima u daruvarskom kinu/Foto: Unsplash

Evo koji se filmovi ovog vikenda prikazuju u daruvarskom kinu

Po principu za svoga po nešto, u daruvarskom kinu ovog vikenda prikazat će se tri filma, odnosno čak osam projekcija



Tijekom nadolazećeg vikenda na repertoaru daruvarskog kina nalaze se čak tri filma iz isto toliko žanrova. Riječ je o animiranoj fantastičnoj komedije s elementima horora "OBITELJ ADDAMS 2: IZLET",  kriminalističkoj drami "Svi sveci mafije" te horor triler "Ne diši 2".

"OBITELJ ADDAMS 2: IZLET"

U prvom filmu prognani iz svoga grada, mladi bračni par Gomez i Morticia Addams sele u napuštenu ludnicu u New Jerseyju. Okruženi močvarom, sigurni i skriveni maglom na vrhu planine, osnuju obitelj. Trinaest godina njihova kći Wednesday ispituje svoju majku o svijetu izvan njihovog doma, no zabrinuta Morticia svaku njezinu znatiželju prekine strahujući od ponovnog prognanstva. Wednesday se pobuni i obitelj Addams se spusti u mali grad.

"OBITELJ ADDAMS 2: IZLET"/ Foto: POU Daruvar
"OBITELJ ADDAMS 2: IZLET"/ Foto: POU Daruvar

Dočekani su s gađenjem i strahom i bilo je pitanje vremena kada će se građani htjeti riješiti ove čudne obitelji. No, na kraju svih peripetija sve je sretno završilo i građani su ih prihvatili u svoj grad shvativši da smo svi zapravo malo čudni. U novom nastavku priče, obitelj Addams je prihvaćena od strane svojih sugrađana i žive sretno iznad močvare.

Pugsley i Wednesday su u tinejdžerskim godinama kada je djeci zadnja stvar na pameti družiti se sa svojom roditeljima, no Gomez ima rješenje - obitelj Addams odlazi na obiteljski odmor! Dodajmo i to da je film sinkroniziran na hrvatski.

Ovaj film možete pogledati danas i sutra (15. i 16. listopad) u 17 sati te u nedjelju u 18 sati. 

"Svi sveci mafije"

Što se pak tiče filma "Svi sveci mafije", gledatelji će imati priliku vidjeti kako se suparnički gangsteri uzdižu tijekom eksplozivne ere nemira u Newarku, čija radnja prethodi nagrađivanoj HBO seriji Obitelj Soprano. Film je smješten u šezdesete i sedamdesete godine prošlog stoljeća te prati događaje koji su obilježili mladog Tonyja Soprana te ga formirali u gangstera kojeg smo imali priliku upoznati u seriji Obitelj Soprano.

"Svi sveci mafije"/ Foto: POU Daruvar
"Svi sveci mafije"/ Foto: POU Daruvar

Ovaj film može se pogledati danas i sutra (15. i 16. listopad) u 19 sati.

"Ne diši 2"

Ljubitelji horora na svoje će pak doći u filmu "Ne diši 2". Glavni protagonist Norman Nordstrom živi povučeno s Phoenix, mladom djevojkom o kojoj se brine i koju trenira kako bi preživjela. Njihov siguran i miran život narušen je kad skupina muškaraca upadne u njihov dom i otme Phoenix. Norman kreće u lov za njezinim otmičarima u napetoj igri mačke i miša. No, ovaj napad izvlači na površinu grijehe iz Normanove prošlosti i Phoenix je prisiljena preispitati njihovu vezu - je li joj on otac ili čudovište?

"Ne diši 2"/ Foto: POU Daruvar
"Ne diši 2"/ Foto: POU Daruvar

Kako će se radnja odviti do kraja, možete pogledati danas i sutra (15. i 16. listopad) u 21.30 sati te u nedjelju u 20 sati. Vidimo se u daruvarskom kinu!