Fotografija: Ovo tjedna daruvarsko kino donosi dva filma/ Foto: POU Daruvar
Ovo tjedna daruvarsko kino donosi dva filma/ Foto: POU Daruvar

Evo koja dva filma ovog vikenda možete pogledati u daruvarskom kinu

Riječ je o akcijskoj krimi komediji "Divlja noć" i drami "Vrijeme Armagedona"



Na repertoaru daruvarskog kina ovog tjedna nalaze se dva filma. Riječ je o akcijskoj krimi komediji "Divlja noć" i drami "Vrijeme Armagedona".

"Divlja noć"

Kad tim plaćenika upadne na bogato obiteljsko imanje na Badnjak, uzimajući sve unutra kao taoce, tim nije spreman za iznenadnog borca: Djeda Mraza (David Harbour – Black Widow, serija Stranger Things). On je na terenu i on će pokazati zašto ovaj Nick nije svetac.

Ovaj film pogledajte u subotu i nedjelju od 18 sati.

"Vrijeme Armagedona"

Vrijeme Armagedona priča je o odrastanju, o snazi obitelji i generacijskoj potrazi za američkim snom. Paul Graff je buntovni mladi dječak židovsko-američke obitelji kojemu su glavna zabava nestašluci s prijateljem. Njegov najbolji prijatelj Johnny je Afroamerikanac te zbog njihovih smicalica ponekad upada u veće nevolje nego Paul.

Unatoč svemu, njihove su glavne brige hoće li se vidjeti s prijateljima i hoće li upasti u nevolje zbog svojih nestašluka. Ovaj film od nas ne zahtijeva da se usredotočimo na samo jedan događaj ili radnju, već cjelokupnu kompleksnu životnu situaciju koja oblikuje mladog dječaka u osamdesetima u Queensu, u New Yorku.

Ova drama na rasporedu je u petak od 19 te u subotu i nedjelju od 20 sati.