Fotografija: Ovog tjedna u daruvarsko kinu stižu dva filma/ Foto: POU Daruvar
Galerija
Ovog tjedna u daruvarsko kinu stižu dva filma/ Foto: POU Daruvar

Evo koja dva filma ovog tjedna možete pogledati u daruvarskom kinu

Riječ je o animiranoj komediji "Tuljani specijalci" i SF horor misteriju "Nikako"Na repertoaru daruvarskog kina ovog tjedna nalaze se dva filma. Riječ je o animiranoj komediji "Tuljani specijalci"  i SF horor misteriju "Nikako".

"Tuljani specijalci"

Neustrašivi tuljan Quinn okuplja odred neprilagođenih novaka koji će se suprotstaviti nemilosrdnim morskim psima. Nakon što je izgubio svoju najbolju prijateljicu, neustrašivi tuljan Quinn okuplja nestašnu ekipu koja će morskim psima uzvratiti udarac, angažirajući iskusnog ratnika Claggarta i njegov vojni um koji će mu pomoći u obuci njihovih prijatelja tuljana.

"Tuljani specijalci"/Foto: POU Daruvar
"Tuljani specijalci"/Foto: POU Daruvar

Quinn i njegov tim ubrzo počinju koristiti sve lukave trikove i svježe ideje kako bi obranili svoj dio mora od svojih uvijek gladnih protivnika i konačno dokazali da tuljani nisu samo hrana za morske pse!

Ovu animiranu komediju možete pogledati svaki dan od četvrtka do nedjelje od u 18 sati.

"Nikako"

Dobitnik Oskara redatelj Jordan Peele je 2017. godine redefinirao horor žanr sa sada već kultnim filmom Bježi!, a ovog ljeta će nas dobro prestrašiti njegov najnoviji režijski pothvat Nikako (Nope). Priča filma je bazirana na istinitim događajima i prati mještane usamljene doline u Kaliforniji koji svjedoče jezivim događajima.

Trailer prikazuje trenere koji rade s konjima, kad neobjašnjiva i vanzemaljska sila prestraši konje, ali i trenere. Zbunjeni, pokušaju shvatiti što se događa te, iako je riječ o hororu, publici donesu i duhovite trenutke.

"Nikako"/ Foto: POU Daruvar
"Nikako"/ Foto: POU Daruvar

Ovaj epski horor ponovno spaja Peelea s još jednim dobitnikom Oskara, Danielom Kaluuyaom, koji je poznat po svojim ulogama u filmovima Bježi! (2017.) i Juda i crni mesija (2021.). Na ekranu će mu se pridružiti uvijek ljupka Keke Palmer (Prevarantice s Wall Streeta, 2019.) i Steven Yeun (Okja, 2017.).

Film "Nikako" pogledajte također od četvrtka do nedjelje s početkom u 21 sat.