Fotografija: Daruvarsko kino ovog tjedna donosi dva filma/ POU Daruvar
Galerija
Daruvarsko kino ovog tjedna donosi dva filma/ POU Daruvar

Evo koja dva filma ovog tjedna možete pogledati u daruvarskom kinu

Riječ je o akcijskom trileru "Plaćenik" i horor misteriji "Seansa"Na repertoaru daruvarskog kina ovog tjedna nalaze se dva filma. Riječ je o akcijskom trileru "Plaćenik" i horor misteriji "Seansa".

"Plaćenik"

Nakon što je nečasno otpušten iz marinaca, James Harper (Chris Pine) pridružuje se paravojnoj organizaciji kako bi svoju obitelj mogao uzdržavati radeći jedini posao koji zna. Sa svojim timom otputuje u Berlin na tajnu misiju u kojoj istražuju misterioznu prijetnju, ali se odjednom nađe napušten od svih i lovljen usred Europe. Dok se bori za goli život nastoji otkriti motive onih koji su ga izdali.

"Plaćenik"/ Foto: POU Daruvar
"Plaćenik"/ Foto: POU Daruvar

Ovaj film pogledajte u subotu i nedjelju od 19 sati.

"Seansa"

Camille Meadows (Waterhouse) nova je djevojka na prestižnoj Fairfield Akademiji za djevojke koju privlači misterija oko Kerrie, studentice koja je preminula nakon što je sudjelovala u seansi prizivanja legendarnog duha s Fairfielda. Camille se uskoro sprijateljuje s Kerrieinom klikom. Kada ju one pozovu na njihovu sljedeću seansu, Camille će u početku smatrati da je riječ o zezanciji, ali djevojke uskoro bivaju ubijene jedna po jedna.

"Seansa"/ Foto: POU Daruvar
"Seansa"/ Foto: POU Daruvar

Duh s Fairfielda došao je po svoju osvetu, a Camille će morati postati detektivkom kako bi razriješila misteriju… Ili spoznala sudbinu svojih prethodnica.

Ovaj horor možete pogledati u petak od 20 sati te u subotu i nedjelju od 21 sat.