Fotografija: Daruvarsko kino radit će i na Uskrs/ Foto: POU Daruvar
Galerija
Daruvarsko kino radit će i na Uskrs/ Foto: POU Daruvar

Evo koja dva filma možete pogledati u daruvarskom kinu

Riječ je o animiranoj avanturističkoj komediji "Zecko Koš i tajna Mrkog Hrčka" i obiteljskoj avanturističkoj fantaziji "Čudesne zvijeri: Dumbledoreove tajne"Na repertoaru daruvarskog kina ovog tjedna nalaze se dva filma. Riječ je o animiranoj avanturističkoj komediji "Zecko Koš i tajna Mrkog Hrčka" i obiteljskoj avanturističkoj fantaziji "Čudesne zvijeri: Dumbledoreove tajne".

"Zecko Koš i tajna Mrkog Hrčka"

Zabavna avantura za cijelu obitelj koja donosi snažnu, univerzalnu poruku o toleranciji i važnosti prihvaćanja razlika – vlastitih i tuđih. Smješten u svijet bujne fantazije, film prati avanture Zecka Koša, mladog neobičnog superjunaka kojeg je posvojio kralj Peter, poznati pustolov.

"Zecko Koš i tajna Mrkog Hrčka"/ Foto: POU Daruvar
"Zecko Koš i tajna Mrkog Hrčka"/ Foto: POU Daruvar

U želji da se uklopi i osjeća voljenim unatoč svojoj različitosti, Zecko Koš je opsjednut avanturama bez obzira na svoju nespretnost. Kada najveći zločinac Kraljevstva – njegov vlastiti ujak – pobjegne iz zatvora i zaprijeti da će svrgnuti njegovog oca, Zecko Koš kreće u epsku utrku kako bi ga zaustavio. Njegova potraga za Hrčkom tame postaje prava avantura kroz koju Zecko postupno uči otvoriti se drugima i pomiriti se sa svojom različitošću, zahvaljujući prijateljima koje bismo svi voljeli imati – kornjači Abe i tvoru Meg.

Ovaj film pogledajte u subotu i nedjelju u 18 sati.

"Čudesne zvijeri: Dumbledoreove tajne"

Slavna autorica Harry Potter serijala, J.K. Rowling, i studio Warner Bros pripremili su novu poslasticu za sve ljubitelje svijeta čarobnjaka. Vrijeme je za povratak u magiju!

"Čudesne zvijeri: Dumbledoreove tajne"/ Foto: POU Daruvar
"Čudesne zvijeri: Dumbledoreove tajne"/ Foto: POU Daruvar

Profesor Albus Dumbledore shvaća da veliki mračni čarobnjak Gellert Grindelwald želi preuzeti kontrolu nad čarobnjačkim svijetom. Kako ga ne može sam zaustaviti, pomaže mu Newt Scamander, koji predvodi neustrašivu ekipu čarobnjaka uz pomoć jednog “bezjaka”. Na nevjerojatnoj misiji susrest će se stare i nove čudesne zvijeri od kojih je dio na Grindelwaldovoj strani. Dumbledore međutim zbog velikog rizika i opasnosti neće dugo ostati po strani.

Film o čarobnjacima možete pogledati u subotu i nedjelju od 20 sati.