Fotografija: 18. izdanje festivala dokumentarnog filma DOKUart na rasporedu je od 6. do 13. listopada u Kulturnom i multimedijskom centru Bjelovar/Foto: DOKUart
Galerija
18. izdanje festivala dokumentarnog filma DOKUart na rasporedu je od 6. do 13. listopada u Kulturnom i multimedijskom centru Bjelovar/Foto: DOKUart

DOKUART POD ZVIJEZDAMA Na izletištu Vrata Bilogore sutra navečer pogledajte tri filma

Selektorica festivala Rada Šešić predstavit će program 18. izdanja festivala dokumentarnog filma DOKUart koji je na rasporedu od 6. do 13. listopada u KMC-u BjelovarIz Udruge DOKUart pozivaju sve građane na već tradicionalnu uvertiru u bjelovarski festival dokumentarnog filma, program DOKUart pod zvijezdama.

Foto: DOKUart
Foto: DOKUart

- Kao i prethodnih godina, program se održava na izletištu Vrata Bilogore u Maglenči, a ovaj puta pripremili smo tri kratka dokumentarna filma. Projekcija filmova “Espi”, “Lopte” I “Prilagođeno” počinje u subotu, 26. kolovoza u 20 sati, a selektorica festivala Rada Šešić predstavit će i program 18. izdanja festivala dokumentarnog filma DOKUart koji je na rasporedu od 6. do 13. listopada u Kulturnom i multimedijskom centru Bjelovar.

Besplatno za sve

Ove godine u već poznatom ambijentu izletišta Vrata Bilogore prikazuju se tri filma. Prvi od njih je «Espi», hrvatski dokumentarac koji je režirao Ivan Grgur. Potom slijedi film «Lopte» Gorane Jovanović snimljen u koprodukciji Slovenije i Srbije, a na kraju i «Prilagođeni» Dejana Petrovića, otkrivaju DOKUartovci.

Foto: DOKUart
Foto: DOKUart
Foto: DOKUart
Foto: DOKUart

Dodajmo, ovaj je program besplatan za posjetitelje, a više informacija o filmovima, uskoro i o samom festivalu, moći ćete pronaći na web i Facebook stranici Udruge DOKUart.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!