Fotografija: Ovog tjedan u daruvarskom kinu prikazuju se dva naslova/ Foto: POU Daruvar
Galerija
Ovog tjedan u daruvarskom kinu prikazuju se dva naslova/ Foto: POU Daruvar

Daruvarsko kino ovog tjedna prikazuje dva zanimljiva filmska naslova

Riječ je o romantičnoj komediji "Book of Love" i SF akciji "Moonfall", a svaki film prikazat će se u tri termina



Na repertoaru daruvarskog kina ovog tjedna nalaze se dva filmska naslova. Riječ je o romantičnoj komediji "Book of Love", i SF akciji "Moonfall".

"Book of Love"

Zadnji roman mladog, uštogljenog engleskog autora Henryja stvarni je neuspjeh. Henry je međutim oduševljen kad sazna da je njegova knjiga iznenađujući veliki hit u Meksiku. Odlazi tamo na promociju i ubrzo otkriva o čemu se zapravo radi: prevoditeljica Maria prevela je njegovu dosadnu knjigu kao vrući erotski roman.

"Book of Love"/ Foto: POU Daruvar
"Book of Love"/ Foto: POU Daruvar

Henry je bijesan, a njegov izdavač inzistira da Maria i on zajedno krenu na promotivnu turneju po Meksiku. Tamo će oboje otkriti kako se suprotnosti zapravo privlače...

Ovaj film na rasporedu je u četvrtak od 19 sati te u subotu i nedjelju od 18 sati.

"Moonfall"

Od Rolanda Emmericha, redatelja ultimativnih blockbustera poput Dan poslije sutra, Dan nezavisnosti i 2012, stiže novi znanstveno-fantastični spektakl o dosad najvećoj prijetnji planetu Zemlji.

Tajanstvena sila izbacuje Mjesec iz Zemljine orbite i šalje ga ravno u sudar sa životom kakav poznajemo. Svega nekoliko tjedana prije udara i sa svijetom na rubu uništenja, izvršna direktorica NASA-e i bivša astronautkinja Jo Fowler (Halle Berry) uvjerena je da ima ključ spasa.

"Moonfall"/ Foto: POU Daruvar
"Moonfall"/ Foto: POU Daruvar

Bivši kolega astronaut, Brian Harper (Patrick Wilson) i teoretičar zavjere K.C. Houseman (John Bradley) jedini su koji joj vjeruju. Ovi će heroji krenuti u nemoguću posljednju misiju u svemir, ali tamo otkrivaju da naš Mjesec nije baš ono što mislimo da jest.

"Moonfall" možete pogledati u petak od 19 sati te u subotu i nedjelju od 20 sati.