Fotografija: Luka Prgić - Prga upao je u finale prestižnog Red Bullovog natjecanja/ Foto: Privatni album
Galerija
Luka Prgić - Prga upao je u finale prestižnog Red Bullovog natjecanja/ Foto: Privatni album

Daruvarski reper Prga u finalu Red Bull Replike: "To je najveća pozornica na kojoj ću nastupiti"

Prga je danas nakon jednogodišnje pauze izbacio i novu stvar "Probudi se", kojom šalje snažnu poruku sebi, ali i mladima



Daruvarski reper Luka Prgić Prga dobio je još jedno vrijedno priznanje za svoj rad. Naime, Prga se našao u biranom društvu MC-jeva koji će nastupiti u finalu ovogodišnjeg Reb Bull Replika. Naime, u zagrebačkom Katranu 6. listopada za titulu najboljeg freestyle repera borit će se osam natjecatelja, a mladi Daruvarčanin ne krije iznenađenje, ali i zadovoljstvo što će biti jedan od njih.

Daruvarski reper ne krije uzbuđenje pred nastup u finalu/ Foto: Privatni album
Daruvarski reper ne krije uzbuđenje pred nastup u finalu/ Foto: Privatni album

- Sve je ispalo zapravo slučajno. Dan prije kraja prijava iskočio mi je oglas na Facebooku. Prijašnjih godina razmišljao sam o prijavi, čak sam i odradio probne treninge na službenoj stranici, no prijavu nisam nikada poslao, jer sam smatrao da nisam dovoljno spreman. Međutim, spomenuti oglas shvatio sam kao neki znak te sam odlučio poslati prijavu. Brzo su mi javili suci na video poziv. Imao sam minutu za repanje na tri zadane riječi, a po završetku su mi samo rekli da će rezultati biti na službenoj stranici. Iz dana u dan sam gledao i provjeravao i kako se ništa nije događalo, već sam i zaboravio na to. Nakon desetak dana javio mi se prijatelj porukom i čestitao za Repliku, opisao je mladi daruvarski reper.

Žestoka konkurencija

Dodaje i to da se nije nadao da će upasti, stoga je iznenađenje bilo još veće. O kakvom se natjecanju zapravo radi najbolje govori podatak da se među osam najboljih nalaze neki prijašnji pobjednici, kao i finalisti. Također, da ništa nije prepušteno slučaju potvrđuje i popis sudaca koji će ocjenjivati freestyle repere, a to su Remi, Zembo Latifa, Koolade, Maja Trstenjak i Arot te naravno publika.

Snimanje novog spota/ Foto: Privatni album
Snimanje novog spota/ Foto: Privatni album

- Tremu pred nastup imam, točnije više je u pitanju adrenalin, a to i je čar te improvizacije. Nemam baš iskustva u natjecateljskom dijelu, ali sam improvizirao društvu i prijateljima. Ovo je uz "Rap Camp" definitivno najveća pozornica na kojoj ću nastupati, naglasio je Prga.

"Probudi se"

Lijepim vijestima tu nije kraj. Naime, Prga je upravo danas izbacio i novu, kako sam kaže, povratničku pjesmu znakovitog naziva "Probudi se".

Pjesmom Prga šalje poruku sebi, ali i mladima/ Foto: Privatni album
Pjesmom Prga šalje poruku sebi, ali i mladima/ Foto: Privatni album

Ekipa sa seta/ Foto: Privatni album
Ekipa sa seta/ Foto: Privatni album

- Nakon godinu dana pauze izlazi nova stvar. Sam naziv je zapravo poruka i meni, jer sam dugo stagnirao zbog privatnih i poslovnih razloga, ali mladim generacijama koja sluša Jalu, Bubu i ostalu ekipu na koju se ugledaju pa misle da su gangsteri i rade gluposti. Budući da sam i sam neke stvari prošao, želim im poručiti da oni to ne rade već da se upute na pravi put, zaključio je Luka Prgić Prga.

U nastavku poslušajte novi Prgin hit i uživajte. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!