Fotografija: Gradski puhački orkestar Daruvar/Foto: Pučko otvoreno učilište Daruvar
Galerija
Gradski puhački orkestar Daruvar/Foto: Pučko otvoreno učilište Daruvar

Daruvarski puhački orkestar poziva sve na koncert u kinu: "Bit će sjajne filmske glazbe"

Tradicionalni novogodišnji koncert održat će se u kinodvorani Pučkog otvorenog učilišta, a orkestrom će ravnati profesor Danijel Rajković



Daruvarski Gradski puhački orkestar i ove će godine, već tradicionalno, građane razveseliti svojim Novogodišnjim koncertom. 

On će se ove godine održati u srijedu, 3. siječnja, s početkom u 19 sati u kinodvorani Pučkog otvorenog učilišta Daruvar. Orkestrom kojeg Daruvarčani dobro znaju ravnat će profesor Danijel Rajković. 

Plakat za koncert Gradskog puhačkog orkestra/ Foto: POU Daruvar
Plakat za koncert Gradskog puhačkog orkestra/ Foto: POU Daruvar

Kako su najavili, pripremili su pravu glazbenu poslasticu za ljubitelje puhačke glazbe, a na repertoaru će se uobičajeno naći filmska glazba, što bi na koncert moglo privući i one koji nisu dosad čuli njihove taktove. 

- Već deset godina radimo taj koncert jer vidimo da Daruvarčani stvarno vole doći. Svake godine obilježavamo obljetnicu nekog filmskog klasika. Ove će godine tako biti glazba iz Pink Panthera i James Bonda - Goldfinger, jer se navršava 60 godina tih filmskih klasika. Uvijek izvodimo i filmsku glazbu Enia Morriconea, a tradicionalno koncert završavamo Straussovim "Radetzky maršem" - rekao nam je prof. Rajković.

Primjećujemo kako isti kraj koncerta ima i najveći i najpoznatiji koncert klasične glazbe na svijetu, Bečki novogodišnji koncert, a Rajković kaže kako će građani moći uživati u "malom Beču u Daruvaru".

- Radujemo se svima koji odluče tu večer provesti s nama, vjerujte, nećete zažaliti! Sretne novogodišnje blagdane i doviđenja u kinu! - poručili su iz Gradskog puhačkog orkestra. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!