Fotografija: Vrijedne djelatnice daruvarske knjižnice/Foto: Dijana Puhalo/MojPortal.hr
Galerija
Vrijedne djelatnice daruvarske knjižnice/Foto: Dijana Puhalo/MojPortal.hr

Daruvarska knjižnica danas časti besplatnim članstvom: "Volimo nagraditi naše korisnike"

Svojim članovima nude niz pogodnosti, od kreativnih radionica za djecu, druženja uz kakao i crtiće, do brojnih zanimljivih predavanja i tečajeva



Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar nije samo mjesto gdje se posuđuju i čitaju knjige, već i jedno od središnjih mjesta zanimljivih aktivnosti i događanja u gradu. Svojim članovima nudi niz pogodnosti, od kreativnih radionica za djecu, druženja uz kakao i crtiće, Dane jabuka, igranje s legićima..., do brojnih zanimljivih predavanja i tečajeva, poput tečaja češkog za početnike koji je upravo u tijeku i koji je potpuno besplatan za članove. 

Danas od 12 do 19

Drugim riječima, itekako se isplati postati član. 

Foto: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar
Foto: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar

Pa iako je godišnja članarina u daruvarskoj knjižnici gotovo simbolična, mnogima će se svidjeti vijest kako danas, 29. veljače Pučka knjižnica i čitaonica uveseljava Daruvarčane poklonom.

Naime, svi koji dođu u knjižnicu tijekom radnog vremena, od 12 do 19 sati, mogu potpuno besplatno dobiti jednogodišnje članstvo. Prilika je to koju se ne bi trebalo propustiti pa dođite u knjižnicu i postanite dio velike zajednice članova. 

- Odlučili smo spontano nagraditi naše, nadamo se, buduće korisnike upravo na današnji dan jer je danas 29.2., prijestupna je godina koju ćemo ponovo imati tek za 4 godine. Volimo povremenim akcijama vezanim za određene datume ili događaje nagraditi naše korisnike, a posebno volimo knjižnicu približiti nekome tko nikada nije bio član. Knjižnica je hram znanja, a trudimo se i zabave pa svatko može naći nešto za sebe što mu treba. Želja nam je iz godine u godinu rasti i upisati što više korisnika i približiti se magičnoj brojci od 18% učlanjenih Daruvarčana i njihovih gostiju - kaže ravnateljica Romana Horvat.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!