Fotografija: Vrijedne djelatnice daruvarske knjižnice/Foto: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar
Galerija
Vrijedne djelatnice daruvarske knjižnice/Foto: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar

Daruvarska knjižnica organizira međunarodno natjecanje u kreativnom pisanju

Tema ovogodišnjeg sastavka je "Nikad ne bih vjerovao/la, da…", a tri najuspješnija rada učenika 5. i 6. razreda te tri najuspješnija rada učenika 7. i 8. razreda bit će uvrštena u međunarodni e- zbornik



Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar sa sestrinskom knjižnicom u Češkoj i jednom knjižnicom u Poljskoj ponovo organizira za učenike od 5. do 8. razreda osnovne škole međunarodno natjecanje u kreativnom pisanju.

Foto: Facebook Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar
Foto: Facebook Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar

Naime, radi se o pisanju sastavka, ove godine na temu: Nikad ne bih vjerovao/la, da…, (žanr: fantastika), a najuspješniji učenici bit će nagrađeni simboličnim nagradama knjižnice te će tri najuspješnija rada učenika 5. i 6. razreda te tri najuspješnija rada učenika 7. i 8. razreda biti uvrštena u međunarodni e- zbornik koji će se moći čitati na stranici knjižnice.

Motiviranje bajkopričalice

- Sastavak će se pisati u utorak, 15.2.2022. godine u 17:30 sati u našoj knjižnici. U goste nam dolazi bajkopričalica Sandra Vukoja iz Slavonskog Broda koja će prije pisanja djecu motivirati za pisanje, poručuju iz knjižnice.

Foto: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar
Foto: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar

Dosadašnji e-zbornici nalaze se na mrežnoj stranici knjižnice OVDJE pa se u svakom trenutku mogu prelistati i pročitati.