Fotografija: Ana Jurkić u bjelovarskom kazalištu/Foto: Gimnazija Daruvar
Galerija
Ana Jurkić u bjelovarskom kazalištu/Foto: Gimnazija Daruvar

Daruvarska gimnazijalka Ana Jurkić najbolja na Lidranu: "Ide na državnu smotru u Vinkovce"

Ova talentirana učenica 1. razreda, ispripovijedala je narodnu priču "Vilinsko kolo" i proglašena je najboljom u kategoriji pojedinačkih nastupa



Iz daruvarske Gimnazije pohvalili su se još jednim sjajnim uspjehom svojih učenika. 

Naime, kako su izvijestili, u četvrtak je u bjelovarskom kazalištu održana Županijska smotra LiDraNo. Učenica 1. razreda Gimnazije Daruvar Ana Jurkić ispripovijedala je narodnu priču Vilinsko kolo i proglašena je najboljom u kategoriji pojedinačnih nastupa.

Ponosni na njen uspjeh

Foto: Gimnazija Daruvar
Foto: Gimnazija Daruvar

- Ana ide na Državnu smotru u Vinkovce - poručili su iz daruvarske Gimnazije i čestitali njoj i njezinoj mentorici, profesorici Romani Žukini, dodajući kako su jako ponosni na njihov uspjeh.

Dramska skupina koju sačinjavaju Tara Andrijević, Elena Pavlić, Valentina Ditrih, Lucija Varat i Karlo Krejča, a koju također mentorira profesorica Romana Žukina, ostvarila je zapaženi nastup izvedbom dramske igre "Carev novi profil".

Foto: Gimnazija Daruvar
Foto: Gimnazija Daruvar

Profesorica Žukina bila je mentor i Emi Kuzle koja je na Lidranu sudjelovala s intervjuom Veni, vidi, vici u kategoriji novinskih radova. Njezin su rad pohvalili članovi povjerenstva.

- S literarnim radovima na smotri su sudjelovale učenice Lea Rad, Lana Rad i Daria Kužilek, a mentorica im je bila profesorica Sanja Janković - ističu u Gimnaziji Daruvar i još jednom čestitaju svim svojim učenicima i njihovim mentoricama.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!