Fotografija: Karte od 10 sati možete kupiti u BOK kućici na korzu/ Foto: Deni Marčinković
Galerija
Karte od 10 sati možete kupiti u BOK kućici na korzu/ Foto: Deni Marčinković

Danas kreće prodaja karata za 21. BOX fest, možete ih kupiti na više načina

Uz svaku kupljenu ulaznicu za 21. BOK fest, uključena je i ulaznica za izložbu Stephana Lupina u Gradskom muzeju Bjelovar



BJELOVAR – Danas, 20. travnja s početkom u 10 sati kod fontane Panonskih kitova u Bjelovaru počinje prodaja prvih ulaznica za 21. BOK fest.

- BOK fest kućica bit će mjesto gdje ćete imati priliku osigurati svoje ulaznice za ovogodišnji festival, a radno vrijeme kućice je svaki dan od 10:00 do 13:00 i od 16:00 do 18:00 sati do početka BOK festa 26. travnja. Osim na BOK kućici, ulaznice će se moći kupiti i u KMC-u Bjelovar u radno vrijeme i ponedjeljkom od 10:00 do 12:00 sati, poručuju organizatori i dodaju kako od sutra ujedno kreće i online kupovina ulaznica.

Online

- Ona će biti dostupna od 20. travnja od 12:00 sati putem sustava KMCBJ na www.kmcbj.mojekarte.hr.

Ivan Ožegović, Goran Navojec i Dario Hrebak/ Foto: Deni Marčinković
Ivan Ožegović, Goran Navojec i Dario Hrebak/ Foto: Deni Marčinković

Ulaznice za predstave moći će se kupiti i u Domu kulture Bjelovar i u Bjelovarskom kazalištu sat vremena prije predstave, pojašnjavaju organizatori.

Cijene ulaznica su: 9,00 eura za parter 8,00 eura za balkon, 7,00 eura za lože i prvi red balkona. Ulaznice za predstave Bjelovarskog kazališta "2024." i "Zato što sam žena, zar ne!" bit će dostupne po cijeni od 4,00 eura.

Uz svaku kupljenu ulaznicu za 21. BOK fest, uključena je i ulaznica za izložbu Stephana Lupina u Gradskom muzeju Bjelovar.

Prodaja ulaznica za predstavu "Da sam ja netko" isključivo ide preko sustava Eventim.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku TikToku!