Fotografija: Čazma/Foto: Grad Čazma
Čazma/Foto: Grad Čazma

Čazmanci, uključite se u foto natječaj i kreirajte gradski kalendar za 2022. godinu

Želja nam je na jednom mjestu prikupili fotografije naše lijepe Čazme i okolnih naselja i tako pokazati ljubav građana prema gradu. 12 fotografija s najviše lajkova bit će uvršteno u kalendar za 2022., kažu iz Grada Čazme



Grad Čazma pokrenuo je vrlo zanimljiv natječaj. Naime, u svrhu izrade gradskog kalendara za 2022. godinu, odlučili su otvoriti foto natječaj, na koji će se moći javiti svi građani. 

- Želja nam je na jednom mjestu prikupili fotografije naše lijepe Čazme i okolnih naselja i kroz njih pokazali ljubav građana prema svojemu gradu, stoga smo pokrenuli ovu akciju “Kreirajmo zajedno kalendar grada Čazme za 2022. godinu – Čazma se voli (i) fotkom!”, poručili su iz Grada Čazme.

Najbolje fotke biraju građani

Dodaju i to da fotografije s motivima Čazme i okolice građani mogu poslati do 17. studenog, na mail cazma@cazma.hr – s naznakom „Za kalendar grada Čazme 2022.“.

- Zaprimljene fotografije objavit ćemo u albumu na službenoj Facebook stranici Grada Čazme, a o najboljima će, od 18. do 22. studenog odlučivati upravo građani. Naime, 12 fotografija s najviše lajkova bit će uvršteno u kalendar grada Čazme za 2022. godinu, kažu iz tamošnje Gradske uprave i dodaju da je cilj vidjeti kako grad izgleda iz perspektive građana. 

Uvjeti koje treba zadovoljiti:

- fotografije moraju biti autorske i predstavljati motive/simbole Čazme i čazmanskih naselja

- fotografije moraju biti u visokoj rezoluciji, veličine minimalno 2 MB, u digitalnom formatu i vodoravno usmjerene (landscape)

- fotografije ne smiju imati logotip

- slanjem fotografija dajete pravo Gradu Čazmi za raspolaganje istim

-  fotografije se šalju najkasnije do 17. studenog 2021. godine na mail cazma@cazma.hr s naslovom „Za kalendar grada Čazme 2022.“.

- u mailu je potrebno dostaviti ime i prezime autora fotografije i lokaciju gdje je fotografija snimljena. Naziv fotografije je dobrodošao, ali nije obavezan.

-  u obzir će se uzimati maksimalno dvije fotografije po autoru.