Fotografija: Organizatori su bili zadovoljni prošlogodišnjom posjetom/ Foto: grad Čazma
Organizatori su bili zadovoljni prošlogodišnjom posjetom/ Foto: grad Čazma

Čazma ponovno organizira kino na otvorenom, filmove biraju građani putem interneta

"Prošle godine prvi put je održano kino na otvorenom, a projekcije su bile dobro posjećene, stoga smo se i ove godine odlučili na organizaciju", kazao je gradonačelnik Dinko Pirak



Grad Čazma i ove godine organizira projekciju kino hitova na otvorenom, pod nazivom Kino pod zvijezdama! Projekcija filmova održat će se u nedjelju, 4. srpnja, s početkom u 21 sat, na igralištu iza gradske knjižnice. Kao i prošle godine, predložena su tri animirana te isto toliko igranih filmova, od kojih će građani izabrati po jedan koji će se prikazivati.

Šest ponuđenih filmova

U kategoriji animirani film bira se između Priče o igračkama 4, Snježno kraljevstvo 2 i Kraj lavova, dok su kod igranih filmova predloženi Putovanje jednog psa, Čudesne zvijeri: Grindelwaldova zlodjela i Spider-Man: Daleko od kuće.

- Prošle godine kino na otvorenom u Čazmi je održano prvi put. Građani su odabrali animirani film Štrumpfovi: Izgubljeno seli i igrani film Zvijezda je rođena, a projekcije su bile dobro posjećene te je cijela ideja jako dobro prihvaćena. Drago mi je da smo našim sugrađanima mogli priuštiti još jedan novi sadržaj u gradu tijekom ljetnih mjeseci – poručio je gradonačelnik Dinko Pirak.

Svi zainteresirani svoj glas filmu po želji mogu dati na ovom linku