Fotografija:
"Oženjeni"/Foto: Tin Sedlar

Čak četiri stand up komičara stižu u Daruvar sa svojom hit komedijom "Oženjeni"

Tin Sedlar, Marko Dejanović, Admir Šećkanović i Hrvoje Krmelić s vama će podijeliti sve čari i probleme bračnog života



Hit stand up komedija "Oženjeni" večeras stiže u Daruvar.

Naime, u daruvarskoj kinodvorani u srijedu, 13. prosinca, u 20 sati stižu četiri stand up komičara - Tin Sedlar, Marko Dejanović, Admir Šećkanović i Hrvoje Krmelić koji će s vama podijeliti sve čari i probleme bračnog života od tema o seksu, odnosima s našim boljim/gorim polovicama te o svemu što brak sa sobom nosi.

- Njihova promotivna taktika fokusirana je isključivo na internet promociju uglavnom putem društvenih mreža. Ne zamaraju se ljepljenjem fizičkih plakata jer je njihova publika mlada i srednjovječna koja dane i noći provodi buljeći u razne ekrane. Očito je da taktika pali, jer su ulaznice na Entrio servisu (10 eura komad) gotovo prodane - poručuju iz Pučkog otvorenog učilišta Daruvar.

A evo kako su sami sebe opisala ova četiri stand up komičara.

Tin Sedlar:

Tek nedavno oženjen. Jadničak još ni ne zna što ga čeka. Za sad mu je lijepo i nasmijan je. Jako voli svoju dragu i voli ju uključivati u svoj stand up. Zajedno odlučuju o svemu. Barem ona tako kaže. Ali stvarno ju voli. Ona je najbolja. Ona je i složila ovaj tekst o njemu.

Marko Dejanović:

Oženjen jer je htio iskoristiti porezne olakšice. Ovih dana iz stana izlazi samo kad vodi klinca u vrtić ili park te navečer ako ima nastup. Jednom je uhvaćen pri katatoničnom skrivanju u dječjem šatoru u IKEA-i, opirao se pri nasilnom izvlačenju, pružao pasivni otpor i svima psovao švedsku majku. Iako nije bilo Šveđana oko njega.

Admir Šećkanović:

Zagrepčanin po svemu, a opet mu se ne priznaje. Zaručen već 100 godina. Za Dalmatinku. Zna sve o životu sa nekim tko je na više načina drugačiji od njega, em vjerski, em sjever jug, a najbitnije, spolno. Čovjek živi sa ženom, dijeli WC i ostatak kućanstva. Nije mu lako.

Hrvoje Krmelić:

Sam za sebe će reći da se osjeća kao da su ga Oženili. Ali definitivno nije u braku! Ne želimo imati problema sa nekim organizacijama i tvrditi da je Hrc (Hrvojev maštoviti nadimak) u braku. Ne treba nam odluka Ustavnog suda koja nam brani da to u čemu je Hrc zovemo brakom. Dakle, Hrvoje nije u braku, ali je na više od jednog načina uvršten u oženjene!

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!