Fotografija: Predavanje Aleksandra Rebića/ Foto: Inkubator ideja
Galerija
Predavanje Aleksandra Rebića/ Foto: Inkubator ideja

Bjelovarski putoholičar Aleksandar Rebić otkrio tajne "izgubljenih" gradova

Posjetitelji su imali upoznati „sedam bisera starog i novog svijeta“ u koje je Aleksandar ubrojio: Palmira, Baalbek, Machu Picchu, Teotihuacan, Mada in Salih, Gobustan i Angkor



Poznati bjelovarski turistički pratitelj i strastveni putoholičar, Aleksandar Rebić, gostovao je u Inkubatoru ideja. Putopisne priče došli su poslušati brojni zaljubljenici u putovanja koji su imali prilike saznati zanimljivosti o „sedam bisera starog i novog svijeta“ u koje je Aleksandar ubrojio: Palmira (Sirija), Baalbek (Libanon), Machu Picchu (Peru), Teotihuacan (Meksiko), Mada in Salih (Saudijska Arabija), Gobustan (Azerbajdžan) i Angkor (Kambodža).

Publika je uživala u zanimljivom predavanju/ Foto: Inkubator idej
Publika je uživala u zanimljivom predavanju/ Foto: Inkubator idej

Bjelovarski putoholičar odlučio je hobi pretvoriti u posao i u tome je vrlo uspješan. Zadovoljan je kako je proteklo gostovanje u Inkubatoru ideja.

- Hvala prije svega što ste me ugostili, hvala Inkubatoru ideja na ovako lijepom prijemu, prostoru i organizaciji. Bilo mi je jako ugodno, drago mi je da su se ljudi pojavili unatoč vrućini i obvezama. Vjerujem da je i ostalima bilo lijepo, a ja sam jako zadovoljan reakcijom publike i ljudima koji su došli. Zovite me opet, radit ćemo predavanje o putovanjima, samo da se krene, poručio je Aleksandar.

Aleksandar Rebić/ Foto: Inkubator ideja
Aleksandar Rebić/ Foto: Inkubator ideja

Publika je bila iznimno zadovoljna putopisnim pričama, što je posvjedočila jedna od posjetiteljica Renata Pjajčik.

- Ni sekunde nisam dvojila kamo ću otići večeras, odmah sam odlučila poslušati Acu koji putuje po svijetu i kojeg pratim. Predavanje je bilo prekrasno, oduševljena sam Azerbajdžanom. Aleksandar nam je otkrio neke nove stvari, a fotke i videozapisi su bili super. Aco je divan, hvala Inkubatoru, potaknuta sam da putujem dalje i nakon ove prekrasno provedene večer, kazala je poručila je Renata Pjajčik.

Aleksandar Rebić poslije predavanja družio se publikom/ Foto: Inkubator ideja
Aleksandar Rebić poslije predavanja družio se publikom/ Foto: Inkubator ideja

Voditeljica Inkubatora ideja, Alenka Rogić pojasnila je kako je došlo do odabira teme te najavila iduće događanje.

- Ljeto je i svi čeznemo za putovanjima. Putopisne priče izvrstan su način da „odlutamo“ u gradove koje bismo voljeli posjetiti. Aleksandar je osoba od koje se puno toga može saznati i naučiti, a o uspjehu događanja i odabranoj temi najbolje govori odaziv publike. I dalje nastavljamo s organiziranjem društvenih događanja prema interesu građana i dajemo priliku našim sugrađanima da predstave svoj rad i talente, zaključila je Alenka Rogić i pozvala zainteresirane da idućeg četvrtka ponovno posjete Inkubator Ideja u Ulici Andrije Mohorovičića 59 i sudjeluju na trećem susretu Knjižnog kluba uz moderatoricu Marijanu Dragičević.

Ulaz na sva događanja je slobodan, a dodatne informacije možete saznati na Facebook ili Instagram profilu Inkubatora ideja ili pozivom na broj 043/243-534.