Fotografija: Meksiko je divan! Bučan, plesan, mirisan, strpljiv! Meksiko je veliki učitelj, kaže Martina/Foto: Narodna knjižnica
Galerija
Meksiko je divan! Bučan, plesan, mirisan, strpljiv! Meksiko je veliki učitelj, kaže Martina/Foto: Narodna knjižnica "Petar Preradović" Bjelovar

Bjelovarčanka, zaljubljenica u putovanja, u knjižnici predstavlja Meksiko: "Bučan je, divan i strpljiv!"

Putovanje Meksikom posebno je i po tome, otkrivaju u knjižnici, što je obitelj po prvi put putovala zajedno - Martina, suprug i njihova dva sina. Pustolovina u kojoj uzbuđenja nije nedostajalo...BJEOVAR – Iz bjelovarske Narodne knjižnice „Petar Preradović“ pozivaju sve svoje sugrađane na putopisno predavanje o Meksiku koje će u četvrtak, 23. veljače 2023. u 19 sati na Studijskom odjelu knjižnice održati Bjelovarčanka Martina Hautman Matijaš.

Foto: Narodna knjižnica
Foto: Narodna knjižnica "Petar Preradović" Bjelovar

Martina Hautman Matijaš rođena je u Bjelovaru. Završila je Opću gimnaziju i Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet u Zagrebu. Zaposlena je kao pedagoginja u V. osnovnoj školi Bjelovar i vlasnica je Mandala joga studija. Obožava putovati i posjetila je tridesetak zemalja.

Meksiko kao divan učitelj

- Svaki kraj našeg planeta ima svoju energiju – Azija je divlja, Afrika spora, Kanada ljubazna, a Meksiko? Meksiko je divan! Bučan, plesan, mirisan, strpljiv! Meksiko je veliki učitelj. Još kada u njega stigneš s djecom, ali bez prtljage koju si ponio, s letom koji kasni, zatvorenim trgovinama, ali mjesec koji gledaš najveći je i najljepši koji si ikada vidio. Shvatiš odmah – ovo će biti nešto posebno. I gledaš sebe kako putujući rasteš, kaže autorica sutrašnjeg putopisnog predavanja.

Foto: Privatni album
Foto: Privatni album

Putovanje Meksikom posebno je i po tome, otkrivaju u knjižnici, što su prvi put putovali svi zajedno - Martina, suprug i njihova dva sina. Pustolovina u kojoj uzbuđenja nije nedostajalo, tvrde.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!