Fotografija: Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Zračnicom gađao plastične boce u dvorištu pa pogodio susjedu u nos

31-godišnjak je u dvorištu obiteljske kuće iz zračne puške koju je posjedovao ilegalno, gađao plastične boce PVC municijom za dječje pištolje, kažu u policijiŽena u dobi od 37 godina lakše je ozlijeđena nakon što ju je jučer oko 17 sati u Ulici Ivana Mažuranića u Ivanskoj njezin 31-godišnji susjed hicem iz zračne puške pogodio u vrh nosa.

Prema policijskom priopćenju, 31-godišnjak je u dvorištu obiteljske kuće iz zračne puške koju je posjedovao ilegalno, gađao plastične boce PVC municijom za dječje pištolje. U jednom je trenutku zbog nepažnje pogodio 37-godišnju susjedu koja je bila kod svoje kuće. Žena je tom prilikom zadobila lakšu tjelesnu ozljedu. Neslužbeno doznajemo da ju je pogodio u vrh nosa.

- Od 31-godišnjaka je privremeno oduzeta zračna puška te mu zbog počinjenog prekršaja iz članka 27. stavka 2. Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana, slijedi optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru. Također, u vezi događaja slijedi izvješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru - poručuju iz PU bjelovarsko-bilogorske.