Fotografija: Foto: Danijel Soldo/CROPIX (ilustracija)
Foto: Danijel Soldo/CROPIX (ilustracija)

Žicom vezao svoju prijateljicu i natjerao je da ga oralno zadovolji: "Dobio 4 godine zatvora"

Tražio da pred njim radi čučnjeve i sklekove, a ujutro joj je zaprijetio da će njene nage fotografije objaviti na Facebooku ako ikome kaže što se dogodiloJedan je mladić s područja sjeverne Hrvatske počinio teško kazneno djelo protiv spolne slobode na štetu djevojke, svoje prijateljice, piše Danica.hr.

Prema pravomoćnoj presudi, on je kazneno djelo počinio između 3.30 i 7.30 sati, nakon što je žrtvu namamio u stan rekavši kako će uzeti ključeve automobila pa će je odvesti doma.

U stanu je tražio da ga oralno zadovolji te ju snažno udarao jer nije pristala. Natjerao ju je da se skine i potom uz prijetnje prisilio na oralni seks. Potom joj je žicom vezao ruke na leđima i opet natjerao da ga oralno zadovoljava.

Mora platiti 10.000 eura

Djevojka je plakala, tresla se i molila ga da je pusti, ali monstrum se nije dao. Ošamario ju je i tražio da pred njim radi čučnjeve i sklekove premda su joj i gležnjevi bili vezani žicom. Ujutro joj je zaprijetio da će njene nage fotografije objaviti na Facebooku ako ikome kaže što se dogodilo.

No, djevojka i njezini roditelji odmah su isti dan obavijestili policiju pa je mladić uhićen. Pravomoćno je osuđen na četiri godine bezuvjetnog zatvora te žrtvi mora platiti 10.000 eura naknade štete.

Uz to, u odvojenoj privatnoj parnici djevojci je dosuđeno još 8400 eura izgubljene dobiti jer se liječila od teškog šoka i stresa pa nije mogla raditi. I dalje osjeća posljedice strašnog čina, piše Danica.hr

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!