Fotografija: Lopovi ovoga puta nisu birali. Doslovno su "počistili" kuću 61-godišnjakinji koja procjenjuje štetu na 20-ak tisuća kuna/Foto: Denis Jerkovic/CROPIX (Ilustracija)
Lopovi ovoga puta nisu birali. Doslovno su "počistili" kuću 61-godišnjakinji koja procjenjuje štetu na 20-ak tisuća kuna/Foto: Denis Jerkovic/CROPIX (Ilustracija)

Ženi kraj Grubišnog Polja ukrali alkoholna pića, alate, električne uređaje, gorivo, drva...

Krađa se dogodila u razdoblju od 23. do 29. srpnja, u Lončarici, naselju u blizini Grubišnog Polja. Vlasnica štetu procjenjuje na 20-ak tisuća kuna, kažu u policijiSudeći prema policijskom izvješću PU bjelovarsko – bilogorske, lopovi ne miruju niti u vrijeme godišnjih odmora.

Naime, u razdoblju od 23. do 29. srpnja, u Lončarici, naselju u blizini Grubišnog Polja, provaljeno je u obiteljsku kuću i garažu u vlasništvu 61-godišnjakinje.

Nije birao

Lopov je ženi ukrao razne električne uređaje i alate, alkoholna pića i gorivo dok je iz sjenika ukrao drvenu građu. Vlasnica štetu procjenjuje na 20-ak tisuća kuna, kažu u policiji. 

Mirno nije bilo niti na garešničkom području. U noći s 28. na 29. srpnja, u Tomašici, nepoznati počinitelj je provalio u halu jednog poduzeća iz kojeg je ukrao motornu pilu vrijednu više tisuća kuna.