Fotografija: Plinski pištolj/Foto: Admir Buljubašić/CROPIX (ilustracija)
Plinski pištolj/Foto: Admir Buljubašić/CROPIX (ilustracija)

Žena iz okolice Garešnice policiji predala neregistrirani plinski pištolj i streljivo

"Molimo građane da ne donose sami oružje i eksplozivna sredstva u policijske postaje kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja", poručuju iz policijeŽena od 40 godina dobrovoljno je u ponedjeljak predala policiji neregistrirani plinski pištolj s pet komada pripadajućeg streljiva koji je pohranjen u skladište ubojite opreme do uništenja, kažu nam u PU bjelovarsko-bilogorskoj.

Policija poziva sve građane koji još negdje u svojim domovima čuvaju, skrivaju ili pronađu oružje, streljiva ili eksplozivna sredstva, da ga bez straha od sankcija prijave policiji.

- Molimo građane da ne donose sami oružje i eksplozivna sredstva u policijske postaje kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja, već da o svojoj namjeri dragovoljne predaje obavijeste na broj 192 ili najbližu policijsku postaju. Policija će poslati stručne i osposobljene policijske službenike u civilu i s vozilom bez policijskih obilježja koji će opasna sredstva preuzeti na siguran način - poručuju iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!