Fotografija: Muškarac i žena prosili su novac kod trgovačkog centra u Gajevoj ulici/Foto: Duje Klarić/CROPIX (ilustracija)
Muškarac i žena prosili su novac kod trgovačkog centra u Gajevoj ulici/Foto: Duje Klarić/CROPIX (ilustracija)

Žena i muškarac idu na sud jer su prosili novac kod trgovačkog centra u Daruvaru

Par koji je prosio novac od građana kod trgovačkog centra u Gajevoj ulici u Daruvaru, nema stalno boravište, nikakav plan i cilj niti osigurana sredstva za život, kažu u policijiŽena u dobi od 49 godina i 15 godina mlađi muškarac bit će danas privedeni na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru jer su jučer poslijepodne uhvaćeni kako prosjače u Daruvaru.

Naime, kako je izvijestila PU bjelovarsko bilogorska, u srijedu poslijepodne u Gajevoj ulici u Daruvaru na parkiralištu trgovačkog centra 34-godišnjak i 49-godišnjakinja prosili su novac od građana.

- Odali su se skitnji i prosjačenju na način da su bez stalnog boravišta, bez određenog plana i cilja, te bez osiguranih sredstava za život - piše u službenom priopćenju PU bjelovarsko-bilogorske.

Protiv njih slijedi optužni prijedlog te će danas, 27. siječnja, biti privedeni na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru.