Fotografija: 
Uslijed siline udara automobil se podigao u zrak gdje se okrenuo i na krov pao u odvodni kanal. /Foto: Duje Klaric/CROPIX (Ilustracija)
Uslijed siline udara automobil se podigao u zrak gdje se okrenuo i na krov pao u odvodni kanal. /Foto: Duje Klaric/CROPIX (Ilustracija)

Zbog prebrze vožnje autom zahvatio bankinu: "Udario u most pa odletio u zrak"

"Auto se podigao u zrak gdje se okrenuo i na krov pao u odvodni kanal. Vozač je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u Opću bolnicu Bjelovar", kažu u policijiVELIKA TRNOVITICA - U prometnoj nesreći koja se dogodila potekle subote, 28. listopada, oko 14,30, u Novoj Ploščici, ozlijeđen je vozač osobnog automobila.

Iz PU bjelovarsko-bilogorske javljaju kako je do nesreće došlo kada je 41-godišnjak upravljajući osobnim automobilom, zagrebačkih registarskih oznaka, zbog neprilagođene brzine zahvatio kotačima desnu bankinu nakon čega je nastavio vožnju rubom odvodnog kanala i udario u betonski most.

Završio na krovu

- Uslijed siline udara automobil se podigao u zrak gdje se okrenuo i na krov pao u odvodni kanal. Vozač automobila je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u Opću bolnicu „dr. Anđelko Višić“ Bjelovar.

Nakon zaprimanja medicinske dokumentacije o ozljedama protiv vozača slijedi podnošenje odgovarajuće prijave, kažu u policiji.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!