Fotografija: Očevici kažu da muškarac nije bio agresivan prema građanima/Foto: Screenshot
Očevici kažu da muškarac nije bio agresivan prema građanima/Foto: Screenshot

Zapalio vatru nasred bjelovarskog korza i rezao se razbijenom pivskom bocom po prsima

Muškarac je sinoć oko 21.20 sati terase jednog ugostiteljskog objekta uzeo stol, stavio ga na šetnicu te se popeo na njega i plesao. Potom je prolio zapaljivu tekućinu te ju zapalioNa bjelovarskom gradskom korzu sinoć se odvila najblaže rečeno neobična situacija. Naime, oko 21.20 sati 44-godišnjak je s terase jednog ugostiteljskog objekta uzeo stol, stavio ga na šetnicu te se popeo na njega i plesao.

- Nakon upozorenja djelatnika ugostiteljskog objekta, sišao je sa stola, a zatim je na gradskoj šetnici prolio zapaljivu tekućinu te ju zapalio, a na vatru bacio papir. Potom je sa stola ugostiteljskog objekta uzeo praznu pivsku bocu koju je razbio te se s ostacima boce porezao po lijevoj strani prsa, javljao iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Naknadno priveden

Dodaju i to da se do dolaska policijskih službenika udaljio s mjesta događaja, ali je naknadno pronađen i priveden u službene prostorije policije, gdje je alkotestiranjem utvrđeno da nije bio pod utjecajem alkohola.

- Nakon policijske obrade, odveden u Opću bolnicu Bjelovar radi pružanja liječničke pomoći te zadržan na odjelu psihijatrije. Protiv njega slijedi optužni prijedlog nadležnom prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru zbog počinjenog prekršaja iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, poručili su iz policije.

Nije bio agresivan

Očevici ovog događaja javljaju nam da je nesvakidašnja situacija trajala između 10 i 15 minuta te da muškarac nije bio agresivan prema brojim gostima koji su u tom trenutku sjedili na terasama ugostiteljskih objekata.