Fotografija: Na mjesto događaja izašli su pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Grada Bjelovar, no srećom nije bilo potrebe za intervencijom/ Foto: Ranko Šuvar/CROPIX (ilustracija)
Na mjesto događaja izašli su pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Grada Bjelovar, no srećom nije bilo potrebe za intervencijom/ Foto: Ranko Šuvar/CROPIX (ilustracija)

Zapalilo se ulje na peći u kuhinji, snalažljivi Bjelovarčanin spriječio požar većih razmjera

Muškarac je isključio električne osigurače i dovod plina te ugasio požar, tako da se vatra nije proširila, poručili su iz PU bjelovarsko-bilogorskeTijekom jučerašnjeg jutra izbio je požar u stanu na trećem katu stambene zgrade u Ulici Alojzija Stepinca u Bjelovaru.

Kako su izvjestili iz policije, do požara je došlo uslijed pregrijavanja jestivog ulja koje je jedan član kućanstva ostavio bez nadzora.

Bez intervencije

- Snalažljivošću ukućana koji je isključio električne osigurače i dovod plina te požar ugasio, vatra se nije proširila. Na mjesto događaja izašli su pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Grada Bjelovar ali nisu intervenirali, poručili su iz PU bjelovarsko-bilogorske.

U događaju je došlo do začađenja kuhinje i oštećenja visećih kuhinjskih elemenata dok ukućani nisu ozlijeđeni.