Fotografija: Dječji vrtić Bjelovar/ Foto: Deni Marčinković
Galerija
Dječji vrtić Bjelovar/ Foto: Deni Marčinković

Za vikend provaljeno u Dječji vrtić Bjelovar: "Štete na objektu nema, ukraden je samo alat"

Oglasio se alarm nakon čega smo došli u objekt i pozvali policiju. Srećom, na objektu nije nastala nikakva šteta, kazala je ravnateljica Anna Lauš koja je jučerašnji dan provela u objektuU Bjelovaru je ovoga vikenda provaljeno u dječji vrtić.

Kako piše u policijskom izvješću PU bjelovarsko - bilogorske, provala se dogodila u noći sa subote na nedjelju s 28. na 29. siječnja.

-Nepoznati je počinitelj u Bjelovaru provalio u jedan dječji vrtić te ukrao razni ručni alat. Slijedi kriminalističko istraživanje s ciljem pronalaska počinitelja, kažu u policiji.

Oglasio se alarm

Neslužbeno smo doznali kako je riječ o gradskom vrtiću, odnosno o Dječjem vrtiću Bjelovar. Provaljeno je u objekt na Trgu A.G. Matoša, što nam je potvrdila i ravnateljica Anna Lauš.

-Da, imali smo provalu. Oglasio se alarm nakon čega smo došli u objekt i pozvali policiju. Srećom, na objektu nije nastala nikakva šteta, a ukraden je samo alat iz prostorije domara, kazala je ravnateljica koja je jučerašnji dan provela u objektu.

Dario Hrebak, Anna Lauš i Ana Rašan/ Foto: Deni Marčinković
Dario Hrebak, Anna Lauš i Ana Rašan/ Foto: Deni Marčinković

Kako nam kaže, vrtić je ispunio sve uvjete da prevenira ovakve slučajeve. Konkretno, objekt je ograđen i ima alarm, no svejedno to nije spriječilo lopove u njihovom naumu.

Nema štete

-Ovo je možda dobro upozorenje i drugima da pripaze na svoje kuće i objekte, kazala je Lauš i zaključila kako policija istražuje slučaj i traži počinitelje. 

Budući da u vrtiću nije nastala nikakva šteta, djeca su danas normalno došla u vrtić.

-Njihova sigurnost ničime nije ugrožena, zaključila je Lauš.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!