Fotografija: 
Foto: Bruno Konjevic/CROPIX (Ilustracija)
Foto: Bruno Konjevic/CROPIX (Ilustracija)

Vozačica (25) u Bjelovaru udarila u auto ispred sebe: "Teško ozlijeđeni 63-godišnjak u bolnici"

Protiv 25-godišnjakinje slijedi podnošenje odgovarajuće prijave nakon zaprimanja medicinske dokumentacije, kažu u policiji.Zbog prekršaja 25-godišnje vozačice koja nije držala potreban razmak jučer je u Bjelovaru došlo do prometne nesreće u kojoj je teško ozlijeđen 63-godišnji vozač drugog automobila. 

Kako javlja bjelovarsko-bilogorska policija, nesreća se dogodila oko deset sati i deset minuta kada je 25-godišnjakinja koja je upravljala osobnim automobilom bjelovarskih registarskih oznaka kroz Velike Sredice zbog nepridržavanja potrebnog razmaka između vozila prednjim dijelom automobila udarila u stražnji dio osobnog automobila kojim je upravljao 63-godišnjak, a koji se kretao u istom smjeru usporavajući zbog skretanja s kolnika.

Slijedi joj prijava

U nesreći je na oba vozila nastala materijalna šteta i ozlijeđen je 63-godišnji vozač koji je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u Opću bolnicu „dr. Anđelko Višić“ Bjelovar.  

Protiv 25-godišnjakinje slijedi podnošenje odgovarajuće prijave nakon zaprimanja medicinske dokumentacije, kažu u policiji.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!