Fotografija: 
Foto: Darko Tomas/CROPIX (Ilustracija)
Foto: Darko Tomas/CROPIX (Ilustracija)

Vozač u središtu Bjelovara usporio da propusti pješaka: "U njega se zaletio pijani vozač"

Zbog nedovoljnog razmaka između vozila, prednjim dijelom vozila pijani 47-godišnjak je udario u stražnji dio automobila kojim je upravljao 34-godišnjak koji je usporavao zbog pješaka na pješačkom prijelazuBJELOVAR - U Bjelovaru se jučer navečer zamalo dogodila tragedija. Naime, zbog pijanog vozača došlo je do prometne nesreće u kojoj samo pukom srećom nema ozlijeđenih osoba.

Kako javljaju iz PU bjelovarsko-bilogorske, 8. siječnja, oko 18,25 sati, u Bjelovaru je 47-godišnjak pod utjecajem alkohola upravljao osobnim automobilom, bjelovarskih registarskih oznaka, Trgom Eugena Kvaternika.

Materijalna šteta

- Dolaskom do raskrižja s Ulicom Ljudevita Gaja zbog nedržanja potrebnog razmaka između vozila, prednjim dijelom vozila udario je u stražnji dio osobnog automobila kojim je upravljao 34-godišnjak koji je usporavao zbog propuštanja pješaka na pješačkom prijelazu.

U nesreći je na automobilima nastala materijalna šteta. 47-godišnjem vozaču je izdana obavijest o počinjenom prekršaju iz članka 109. stavka 1. uz primjenu članka 293. stavka 1. Zakona o sigurnosti prometa na cestama, dok zbog počinjenog prekršaja iz članka 199. stavka 2. zakona o sigurnosti prometa na cestama protiv njega slijedi podnošenje obaveznog prekršajnog naloga, kažu u policiji.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!